Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Magyarország nem hagyja magát!

Azt már tudjuk, hogy március 14-én, mikor már óriási gondokat okozott az országban a hó, a katasztrófavédelmi vezérkar a belügyminisztériumban és külön is ünnepelte magát. Szombatra már javult a helyzet, Orbán Viktor személyesen is tájékozódott az M1-esen, mely eseményről természetesen csodálatos propagandavideó is készült.

A Fidesz pedig elérkezettnek látta az időt, hogy ígéretüknek megfelelően elkezdjék gyűjteni a rezsicsökkentést támogató aláírásokat.

„A Fidesz kezdeményezte aláírásgyűjtés a rezsicsökkentés megvédése érdekében, március 16-án egyidejűleg négy helyszínen kezdődött el a XVI. kerületben és Zuglóban. Nagy volt az érdeklődés, hiszen alig két óra alatt 700-nál is több aláírás gyűlt össze a helyszíneken. A Sashalmi Piacon Szatmáry Kristóf államtitkár és Kovács Péter, a XVI. kerület polgármestere tájékoztatta a helyi sajtó képviselőit az akció részleteiről. A sashalmi helyszín mellett a Fidesz aktivistái Mátyásföldön a Jókai és Veres Péter utca sarkán, Zuglóban az Örs vezér terén, valamint a Vezér és Szugló utca sarkán felállított standoknál várták a támogatók aláírásait.”

alairasgy1.jpg

alairasgy2.jpg

(képek és szöveg forrása: fidesz.hu)

Megosztás