Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

A KDNP megvédi a sajtószabadságot a médiaterrorizmustól

A KDNP nem boldog.
Pedig új pápát választottak tegnap este.
De a KDNP nem boldog. Mert a neten vicceskednek az emberek. 
És ha nem boldog a KDNP, akkor sajtóközleményt ad ki.

„A KDNP védelmezi a sajtószabadságot, tiszteletben tartja a véleménynyilvánítás szabadságát, de arra is felhívja a figyelmet, hogy a kulturálatlan megnyilvánulások, a minden erkölcsi gátat semmibe vevő vélemények valóban alkalmasak mások emberi méltóságának megsértésére, nemzeti vagy vallási hovatartozásukban való megalázására. A magyar sajtó totális szabadságát bizonyítja, hogy Ferenc pápa megválasztása kapcsán azonnal megjelentek az Egyházfő személyét kifigurázó, gyalázkodó internetes mémek és az embert méltóságában megalázó, hitbéli meggyőződésén viccelődő durva, otromba, antihumánus és kereszténygyűlölő netes kommentek. Bloggerek versenyt futva igyekeznek a római katolikusokat és a Szentatyát mocskolni és nevetségessé tenni.

A KDNP leszögezi, hogy a szabad magyar sajtó 165 éves hagyományaihoz méltatlanok azok a szerkesztőségek, a vélemény szabadság eszméjével pedig ellentétes minden olyan megnyilvánulás, amelyek az embert vagy közösségeket méltóságában megsért, hitvallása tekintetében megalázzák.

Felszólítjuk a magyar sajtó nemes hagyományaihoz hű szerkesztőségeket, hogy határolódjanak el az embertelen gyakorlattól, és kérjük azokat, akik az ilyen alpári megnyilvánulásoknak helyt adnak, hogy szálljanak magukba. Az önvizsgálat azért is fontos, mert Magyarország Alaptörvénye szerint a véleménynyilvánítás szabadságának a gyakorlása nem irányulhat mások emberi méltóságának, a magyar nemzet, a nemzeti, etnikai, faji vagy vallási közösségek megsértésére.

A KDNP bátorítja azokat, akiket a gyalázatos vélemények súlyosan megaláznak, hogy a közösséget sértő véleménynyilvánítás ellen, emberi méltóságuk megsértése miatt igényeiket bíróság előtt érvényesítsék. A Szabad magyar sajtó napján meg kell védeni a sajtószabadságot a médiában megjelenő alkotmánysértő, törvénytelen médiaterrorizmustól, és meg kell védeni az embereket az embertelenségtől.”

Mindenki szégyellje magát, aki nen kellő komolysággal, tisztelettel köszöntötte Ferenc pápát!

A KDNP nevű mélysötét kútnak a figyelmébe ajánlom, hogy a kivastagított rész nem található a jelenlegi és a frissen kiegészített Alaptörvényben, nem kedveljük a csúsztatásokat, és nem is értjük azokat.
Ugyanis az Alaptövényben mindössze ennyi található: IX. cikk: „(1) Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához.”

Mi kettőt bevállalunk ebből a szörnyű támadássorozatból, de a többiért nem vállalunk felelősséget.
Szörnyű, hogy milyen állapotok uralkodnak Magyarországon, már a pápán is viccelődni merészelnek az emberek, főleg Mária országában!

480461_461399087262608_1389768102_n.png

480268_461406193928564_2053330907_n.png
Hírcsárda:

484889_10151509229869893_1634384146_n.jpg

Ismeretlen szerző alkotása:

576020_10151489079919183_1941535736_n.jpg
Szarvas animált műve:

szarvas.gif
A Szabad Sajtó napja azt jelenti a KDNP-nek, hogy a legmagasabb újságírói elismerést, a Táncsics-díjat 2013-ben Szaniszló Ferencnek, az ECHO TV műsorvezetőjének adták. A díjat Balogh Zoltán miniszter adta át, aki a  társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár volt, Szaniszló Ferenc meg egy kicsit rassziszta, egy kicsit kirekesztő, an meg hibbanat is, szóval gratulálunk a miniszter gerincéhez, este majd lehet kiegyesítgetni.

Szaniszló Ferenc valóban példátlan teljesítményt nyújt, egy senki által nem nézett tévécsatornán rezzenéselen arccal elmondja a kamerába a publicisztikáját. /taps-taps/

Szaniszló Ferenc Moszkvában végzett egyetemet, majd 1986-tól az akkori Magyar Hírlap moszkvai tudósítója volt. Nyilván a kommunizmust bomlasztotta, belülről, ahogy a többi elvtárs is tette. 

Nekem mondjuk ez a médiaterrorizmus, de ha a KDNP-nek a mémek, akkor legyen …

Íme a legutolsó adása, az ország legjobb újságírójától:

Megosztás