Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Ultra-nyugdíjas vegyescsapattal védenék a Fideszt

Már most olyan érzésünk lehet, mintha már 3 hét lenne a választásig, nem pedig még egy hosszú év. Hiába vezet utcahosszal a közvélemény kutatók szerint a Fidesz, úgy gondolják, hogy csak egy démonizált ellenséggel lehet mozgósítani a híveket, talán éppen a háttérből irányító amerikai tanácsadó hatására.

De kikből lehet kihozni a Nagy Ellenségképet?
A 2%-os Gyurcsány Ferencből? Viccnek mindig jó a szegény bolond, de félelmetes ellenségnek már sajnos nem.
Vona Gábor? Nehéz lenne démonizálni, amikor a Jobbik programjának nagy részét sikerült 3 év alatt példamutatóan megvalósítani.
Mesterházy? Sajnos tőle sem rándul össze az emberek gyomra, olyan szegény, mintha a bolond Feri unokatesója lenne, sok vizet nem zavar a háttérben, meg hát úgyis rokonok szegények ….

Így marad Bajnai Gordon. Az Együtt 2014 nem áll valami fényesen, de valamiért úgy gondolja a Fidesz, ha elkezdik sulykolni Bajnai Gordon nevét, előbb utóbb Fidesz-tábor elhiszi, hogy ő a patás ördög, és mindenáron meg kell akadályozni hogy miniszterelnök legyen, mert akkor …. tényleg mi lenne akkor?
Recesszióba süllyedne az ország? Ja, már most is abban van, elég vastagon.
Elvenne 3000 milliárd magánnyugdíj-pénzt? Ja, azt már elvették. 
Új adókat találna ki, tízesével? Már megtörtént.
Saját alkotmányt írna? De hát nem is lenne kétharmada.
Minden fontos állami és független intézmény élére a saját embereit nevezné ki. Upsz, már mindenhová bebetonoztak valami fideszest 6-9 évre.

Amikor bármiről, mindenről Bajnai jut Kósa Lajos eszébe:
bajnai.jpg  
A csütörtöki események a Lendvay utcai Fidesz székháznál megmutatta mennyire szánalmas a Fidesz és hogy az egész ország ugyanúgy a gödör fenekén van, mint az elmúlthúszévben bármikor.
A suta, bénácska „székházfoglalást” a lehető legnagyobbra igyekeznek felfújni, „félmilliós kár„, „rettegő Fidesz irodisták„, Kósa Lajos már egyenes Bajnai-gárdázott, miközben többek között gyilkosságért ült kopaszt rendeltek oda, aki történetesen az FTC-től kapja a fizetését, attól az FTC-től, aminek az elnöke a Fidesz pártigazgatója, Kubatov Gábor.

A Fidesz hívására megérkező nyugdíjas keménymag, az „ellentüntetők”, a „békemenetesek” pedig jól megmutatták, hogy kiknek van kedvük, idejük a Fidesz segítségére igyekezni. 

Vajon ezek után, ha tüntetnek, tiltakoznak, akkor megy a telefon, és jönnek a kopaszok, jönnek az ultrák? Ezek szerint nem volt véletlen, hogy a debreceni egyetemen és az ELTE-n is látogatást tettek a tüntető diákoknál az ultrák.
Biztos örülnek, hogy a tévészékház ostroma után ismét „szükség” van rájuk, hosszú volt ez az elmúlt hét év.

De vajon a Fidesznél tudják, hogy egy veszélyes fegyvert próbálnak megalkotni, ami könnyen a képükbe robbanhat? Nyilván remek címlap lesz, ha a kopasz ultrák 40 kg-os bölcsészeket kezdenek verni, márpedig az ultrák nem éppen a éles eszükről és remek politikai szimatukról híresek, de nem is ezért tartják őket.

Kubatov Gábor tegnap levelet küldött a Fidesznél emailcímmel regisztrált szimpatizánsoknak.
A kérdés ezek után már csak az, hogy mikor fog vér folyni? Természetesen Bajnai miatt.

Kedves Barátaink!

Szeretnénk tájékoztatni titeket a tegnapi eseményekről.

Radikális diákok egy csoportja a délelőtti órákban megtámadta a Fidesz Lendvay utcai székházát. Átmásztak az épület kerítésén, és be akartak jutni az épületbe. Közben az előre értesített baloldali újságírók kamerákkal kísérték őket. Munkatársaink határozott fellépésének köszönhetően csak páran jutottak be, a többiek az udvaron maradtak. A földre telepedő aktivisták időről időre megpróbáltak újra betörni az épületbe. Eközben törtek-zúztak, bántalmazták a székház dolgozóit, többek között megrúgtak egy női munkatársat is. Nem voltak tekintettel a ház idős dolgozóira sem, akik megrémültek a soha nem látott durvaság láttán. Dokumentumok után kutatva elvitték a kukák tartalmát. A radikális fiatalok példátlan akciója törvénybe ütközik, birtokháborításnak minősül. A Fidesz, miközben megtehette volna, nem kérte a rendőrség beavatkozását (ezzel szemben 2006-ban a békés tüntetők szemét is kilőtték a rendőrök).

A diákokat azok a jól ismert arcok vezették, akik az elmúlt hónapokban folyamatosan heccelték a magyar fiatalokat. Ők azok, akik maguk is bevallották, részt vettek egy amerikai tanácsadók által tartott képzésen, amelyen agresszív utcai kampányok szervezésére oktatták őket. Azokról a radikális fiatalokról van szó, akik maguk sem tagadták, hogy egyeztettek a Bajnai Gordon vezette Együtt 2014 Mozgalommal. Azokról van szó, akik a diákság képviselőinek állítják be magukat, de közben a baloldal bíztatására provokációkat szerveznek a magyar városok utcáin. Be nem jelentett tüntetéseket tartanak, hidakat és épületeket foglalnak, rongálnak.

A jövőben minden Fidesz-iroda számíthat hasonló törvénytelen megmozdulásukra. Éppen ezért arra kérünk benneteket, hogy ennek megfelelően alakítsátok ki irodáitok biztonságos, de békés védelmét. Amint az tegnap is bebizonyosodott, politikai ellenfeleink nem fognak válogatni az eszközökben.

A Központi Hivatal védelmében várjuk azon Fidesz-tagok jelentkezését, akik a tegnapihoz hasonló agresszió esetén 1 órán belül a helyszínen tudnak lenni. A jelentkezéseket kérjük, juttassátok el a [email protected] címre, nevetek, tagkártya-számotok és mobilszámotok feltüntetésével.

Sok munka áll előttünk, de addig is, szeretnénk köszönetet mondani minden munkatársnak és szimpatizánsnak, akik segítettek megvédeni a székházat és az itt dolgozó embereket.

Üdvözlettel:
Kubatov Gábor
pártigazgató”

Mi már beadtuk a jelentkezést. És ti?

kubatov.jpg

Hamarosan …

munkásőrség.jpg

Megosztás