Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Boldogat, Orosháza!

Reméljük mindenkinek jól sikerült a karácsonya, az orosháziaknak is.

A város fideszes polgármestere, Dancsó József (aki egyben a térség egyéni országgyűlési képviselője is) nevében az ünnep előtti utolsó tanítási napon, december 21-én az alábbi levelet osztották ki a tanulóknak a városi fenntartású iskolákban.

dancso1.jpg

dancso2.jpg

Vagyis az orosházi képviselőtestület nem kér a teljes államosításból, megtartja magának iskolái működtetését, DE nincs erre pénze, EZÉRT bevezetik a kommunális adót.
(Arról nemrég írtunk, hogy Orosházán 1 milliárdért épül az új főtér.)

A tökéletes unortodox gondolkodásmód.
Kitalálunk valamit –> nincs rá pénz –> új adó!
Mindezt kedves levélben magyarázni az iskolásoknak és szüleiknek, pláne karácsony előtt……még nem a tündérmese vége, Dancsó úr ugyanis sértődötten reagált arra, hogy az MSZP az oktatási jogok biztosához fordult a levél miatt.

Úgy gondolom, a levél egy tisztességes lezárása az elmúlt éveknekreagált az MSZP sajtóközleményére dr. Dancsó József polgármester. – Orosháza önkormányzata tartotta fenn a közoktatási intézményeket, 2013-tól pedig az állam veszi át ezt a feladatot. Meg kellett köszönni az eddigi együttműködést. Csak sajnálni tudom, hogy a szocialisták a szeretet ünnepén, karácsonykor is pártpolitizálással foglalkoznak, lelkük rajta.

Megosztás