Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Seggnyalás visszajár

A Polgári Magyarországért Alapítvány a Fidesz pártalapítványa, elnöke Balog Zoltán miniszter.

„A PMA 2005-ben hozta létre a polgári oldal életműdíjának is tekinthető Polgári Magyarországért Díjat.  Az alapítvány minden évben egy olyan személynek vagy közösségnek adományozza az elismerést, aki, amely tudományos, közéleti, művészeti, karitatív tevékenységével maradandó szellemi, emberi értékeket hozott létre, mellyel Magyarországot, a magyarságot, annak valamely adott közösségét gazdagította, megerősödését az európai közösségen belül hitelesen, szakszerűen és hatásosan elősegítette, valamint tevékenysége jól jellemzi a polgári-keresztény-nemzeti értékközösséget. A Polgári Magyarországért Díj egy plakettből és egy oklevélből áll, a díjjal járó juttatás összege nettó két millió forint.

Az eddigi díjazottak:
2005: Mádl Dalma
– 2006: Dr. Schmidt Mária, F. Kovács Attila és Kovács Ákos megosztva
– 2007: Ékes Ilona és Dr. Gaudi-Nagy Tamás megosztva
– 2008: Kopp Mária és Skrabski Árpád megosztva
– 2009: Lezsák Sándor
– 2010: Wilfried Martens
– 2011: Duray Miklós

dij.jpg

A Hvg kitette a PMA idei díjátadójára invitáló meghívót, melyből kiderül, hogy a 2012. évi díjazott

a Békemenet.

A Békemenet főszervezője Csizmadia László.
A Békemenetre szóló felhívások legfőbb kibocsátója a Civil Összefogás Fórum, melynek elnöke és egyik szóvivője Csizmadia László.
Szintén Csizmadia László az elnöke a Nemzeti Együttműködési Alapnak (NEA), amely nem sajnálta az állami  támogatást a kormányközeli civil szervezetektől, ahogy azt az Átlátszó cikkében olvashattuk nemrég.
A NEA  elnökét a területért felelős miniszter nevez ki, aki a döntés idején még Navracsics Tibor volt, de azóta a terület átkerült az Emberi Erőforrások Minisztériumához, vagyis Balog Zoltánhoz.

Most pedig Balog Zoltán kitünteti Csizmadia László Békemenetét.
Hát van ennél szebb?

Természetesen nem irigyeljük a Békemenettől a Fidesz-alapítvány díját, megdolgoztak érte. A 2 milliót sem sajnáljuk, jól tudjuk, hogy elenyésző ez az összeg a Gyurcsány&Bajnai-ellenes kampány költségeihez képest, hisz óriásbannereken, BKV-buszokon, és füzetkével is harcolnak a Fidesz-kormányért.

De azért csak gusztustalan ez az egész. Viszont soha ennél igazabb nem volt ez a januári transzparens.

békemenet.jpg

Megosztás