Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

TÉNY

Vannak, akik már megkapták a Békemenet-szervező CÖF által ígért „kiadványt”, melyben Csizmadia László szerint elemezni fogják „az elmúlt 8 évben történeteket”. Sajnos, mi nem vagyunk a szerencsések között, de valaki volt olyan kedves, és elküldte nekünk. Azóta is fetrengünk a röhögéstől.

Néhány cím belőle a teljesség igénye nélkül:

„Gyurcsány a Bajnai-család alkalmazottja volt”
„Attila nemet mondott a Nyugat-Európa által kínált kényelmes életre”
„Kazub, a pólómágus segítség nélkül lett sikeres”
„Pataky Attilának a Békemenet ad erőt”

Aki nem hiszi, nézze meg a saját szemével:

(rákattintva teljes méretben olvasható az újság)

Kedvenc mondatom a 2. oldal lap alján olvasható, Fricz Tamás, a CÖF alapítója és szóvivője szájából: „Ha Bajnai újra visszajönne, mint ahogyan egyszer már visszajött Horn Gyula, Medgyessy Péter és Gyurcsány Ferenc, akkor mindent elveszítenénk, amit az elmúlt két évben elért az ország a szabadságért, függetlenségért, demokráciáért és a jó erkölcsért. Kár lenne az országért, kár lenne értünk!”

Azt is jó lenne tudni, hogy a 3 „utca embere” igazi-e (igazi, igaz a csongrádi Fidelitasban nyomul) vagy csak fantom, mint számos Békemenet-támogató? És vajon mennyibe kerül egy színes újság kiadása? Elég volt rá a kormánytól kapott civil támogatás? Csak impresszumra nem futotta belőle? Vagy szándékosan nincs a lapban? (Időközben megtaláltuk a csík-impresszumot a keresztrejtvény felett) Ne kíváncsiskodjon, reklamáljon senki? Hát a terjesztéssel mi a helyzet? Ki kézbesíti ki, a Posta (vajon mennyiért), vagy önkéntesek?

Megannyi kínzó kérdés….de azért jól szórakoztunk, köszönjük.

Ui.: a keresztrejtvény megoldása állítólag az, hogy „Álmodtam egy világot magamnak, itt állok a kapui előtt”

 
 

Megosztás