Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Semjén Zsolt a divat-sátánizmusról

s323.jpgA legelvakultabb Semjén-rajongóknak sem kívánom, hogy esténként Semjén Zsolt doktori disszertációját olvasgassák lefekvés előtt, pedig az egyik fejezet igazán pompás részeket tartalmaz, melyben a Mester éleslátással, hittel, és írógéppel felszerelkezve rántja le a leplet a divat-sátánizmusról!
Mindenképpen hiánypótló alkotás ez a magyar politikatörténetben, hirtelen nem is tudok mást mondani Lendvai Ildikón kívül (aki viszont 350 oldalt írt), aki ilyen leleplező írással rukkolt volna elő a rock&roll mocskos világáról…

Ne feledjük, 1990-et írunk, így érthető, hogy a hirtelen beáramló nyugati kapitalista fertő és a rendszerváltás együtt nagy megrázkódtatást okozott a Pázmány Péter Római Katolikus Hittudományi Akadémia zárt falai között a doktori disszertációját író .. másoló … készítő fiatalembernek.

semjén_1.pngsemjén_2.png
semjén_3.png
semjén_4.png(arra most nem térnék ki, hogy milyen doktori disszertáció az, ahol komótosan, másfél oldalon idézik valaki más élményét a Rolling Stones-ról … ja, amúgy summa cum laude)

Ezennel követelem, hogy Semjén Zsolt kapjon helyet a Lángoló Gitárok szerkesztőségében, valamint Sixx-el járjanak el rockkoncertekre, és ezekről írjanak dupla-kritikát! Kezdhetik a februári Slash-koncerten. Sőt, én azt is el tudnám képzelni, hogy Semjén írja a kritikákat a Lángoló Gitárokra, Sixx meg helyrerakja az eltévelyedett báránykákat a KDNP-frakcióban.
Ha jól látom, akkor egy meg nem értett kritikus veszett el Semjén doktor úrban! A mai elkurvult zenei világban, ahol a sátán mellett a hamis hangok, a mesterségen gyártott sztárok megtévesztik a józan, erkölcsös fiatalokat, szükség lenne egy bölcs, keresztény világítótoronyra, aki irányt mutat a sátáni rockzene világában!

Főleg, ha az illetőnek doktori címe is van eme csodálatos adottságról …

Íme, az alábbi videóban valóban észrevehető, amit Semjén doktor leleplezett: hisztéria, őrjöngés, szex-fenomén …

rollingstones.jpg

Megosztás