Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Borkai Zsolt a titkárnőjén keresztül megüzente

borkaizsolt.jpgJanics Natasa az elmúlt hetekben körbejárta a szponzorokat és sportvezetőket: köszönetet mondott mindazoknak, akiknek segítségével itt lehetett, és mindent megkapott Magyarországon. Ebbe a sorba illett bele a szegedi városvezetésnél tett látogatás is. Múlt hétfőn a Magyar Olimpiai Bizottság elnökéhez, Borkai Zsolthoz lettünk volna hivatalosak. Már elindultunk Budapestre, amikor az elnök titkárnőjén keresztül üzente: az utóbbi idők rossz hírei miatt nincs miről beszélnie Natasával.” – nyilatkozta Csonka Gábor, Janics Natasa menedzsere.

Borkai Zsolt a Magyar Olimpia Bizottság elnöke. (Emellett Győr polgármestere és fideszes országgyűlési képviselő, lólengésben olimpiai bajnok 1988-ban, talán ezért képes egy seggel három lovat is megülnie, de most ez mellékes …)

A MOB elnöke arra nem volt képes, hogy legalább fogadja azt a sportembert, aki “csak” ennyi érmet nyert Magyarország számára:

natasa.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

natasa2.jpg

Borkai Zsolt, remélem remek magömlése volt, amikor a titkárnőjén keresztül elküldte az üzenetet, ilyen egy igazi sportdiplomata, egy politikus, egy férfi!

Janics Natasának sok sikert kívánunk.

Douchev-Janics_Natasa_London2012.jpg

Megosztás