Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Nem engedünk az IMF-nek!

A múlt héten a Miniszterelnökség „Magyarország lakosságának tájékoztatása érdekében előre nem látható okból és rendkívüli sürgősséggel” hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárást írt ki, mivel „kiemelt fontossággal bír az állampolgárok időbeni tájékoztatása„. Az Index szerint a „a kampányt az IMF-fel kötendő megállapodás előkészítése érdekében indítják„. 
Hétfőn meg is kötötték a szerződést az I.M.G.-vel, akik a nyáron a nagy sikerű nemzeti konzultációs reklámkampányt bonyolították le. Most azonban „csak” 200 millió forintból kampányolhatnak, viszont hamar nekiálltak a feladatnak …


A mai országos napilapokban (Metropol, Napi Gazdaság, Blikk, Népszabadság, Népszava, Magyar Nemzet, Magyar Hírlap) a következő egész oldalas hirdetések jelentek meg: 

IMG2584.jpg

IMG257.jpg

IMG255.jpg

Hosszú listát lehetne írni arról, és Habony Árpiék biztosan össze is írták, hogy miket NEM kért az IMF, amikből aztán végképp nem engedünk! 

De várunk tiszteletet és bizalmat a „bankunktól”, jó lenne most már tényleg, ha tisztelettel átadnánk azt a 15 milliárd eurót, és nem húznák itt az időt, mocskosszemétimf!

Ezek a hirdetések már egy olyan alternatív univerzumot kreáltak, amiben én már nem szeretnék részt venni. Kitalálták a kamu IMF-követéléseket, lebuktak, majd erre médiakampányt építenek?
Hát erre tényleg nincsenek szavak.

Mondjuk lassan ott tartanak, hogy valóban elég lesz nekik a Békemenet résztvevőinek a szavazata a választásokon, a többire nincs is szükségük.

(Lassan érkeznek a mémek is …+ a saját készítésűek)

Megosztás