Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Nagyon nagy a félelem 2014-től

Minden idők egyik legszemetebb törvényjavaslata:

Vtöv1.jpg

Vtöv2.jpg

Az alkotmányba kívánják betenni, hogy a regisztráció a választásra CSAK személyes a jegyzőnél, vagy ügyfélkapun keresztül történhet.
Vagyis vagy az okmányirodára kell elmenned vagy a jegyzőhöz, ha szeretnél majd a választáson szavazni.

Nos, kinek van erre ideje napközben, munkaidőben? Mert nekem sajnos nincs. Már csak tényleg egy lépés választ el minket attól, hogy csak Ópusztaszeren, az új turulszobor mellett lehet csak regisztrálni, minden hétfőn 8-tól 10-ig.

És mivel az Alaptörvény része lesz, nem is lehet olyan könnyen onnan kiszedni. A 2002-es és a 2006-os tüske, amikor az utolsó két hétben bukott a Fidesz, hogy veszítenek 2014-ben és nemcsak az Audi kulcsát kell leadni, és hogy kétharmadjuk van, ritka undorító egyveleggé állt össze.

És még néhányan azon aggódtak a 2010-es választások előtt, hogy majd újra koronát fognak úsztatni … micsoda mosolyogni való dolgok voltak ezek akkor 2001-2002 táján …

Nem látok sajnos más megoldást: ha mindez így életbe lép, mindenkinek azért kell kampányolni, hogy senki se  regisztráljon … majd az 1 millió békemenetes-nem leszünk gyarmat-eltartott csoportok + a 200-300 ezer határon túli magyar regisztrálnak és szavaznak, és meglátjuk, hogy a 20-30%os részvételre is azt fogják-e mondani, hogy „a regisztrációval kiszélesítik a demokráciát„. 

Ezzel lassan sikerül megvalósítani a világ legszigorúbb regisztrációját, mivel még az USA-ban is sokkal-sokkal könnyebb regisztrálni. Ja, aki az USA-vel példálózik a Fidesz-KDNP részéről, azt valahogy sosem teszi hozzá, hogy az USA-ban nincs központi nyilvántartás, de ott például az interneten is lehet regisztrálni, pár perc alatt. Magyarországon pedig a BM-nek megvan a teljes nyilvántartás, hiszen a regisztráció után abból ellenőrzik, hogy Kovács Béla Mezőkövesd Kossuth utca 43. alatti lakos létezik-e.

Megosztás