Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Az éhségsztrájkoló, aki képes megkedveltetni velünk az előzetes regisztrációt

Éhségsztrájkba kezd Gyurcsány Ferenc. 168 óra a Kossuth téren, csak folyadékon. A Kossuth tér visszatér, csak most fordított felállásban. „Lesznek tüntetések, lesznek. Lehet tüntetni a Parlament előtt. Előbb-utóbb megunják, hazamennek.” – mondta 2006 nyarán. Így igaz …

Szegény Gyurcsány, egész élete, pályafutása szenvedés, lemondás … éhezés.

1988-1989-et végigéhségsztrájkolta a KISZ Központi Bizottság Egyetemi és Főiskolai Tanácsának elnökeként majd a DEMISZ alelnökeként a demokráciáért.

1992-ben, mikor az Altus Befektetési és Vagyonkezelő Rt. vezérigazgatója lett szintén éhségsztrájkolt a rablóprivatizáció leállításáért, az állami vagyonból történő meggazdagodás ellen.

Mint sportminiszter, többször éhezett a pályázati pénzek ellopása ellen, néha már a szeme kopogott, annyira tiltakozott.

2004. augusztusában kerek-perec megmondta, hogy egy falatot sem fog enni, ha megpuccsolják Medgyessyt és őt választják meg miniszterelnöknek!

Másfél évig, másfél hosszú évig sanyargatta ételmegvonással a testét, hogy végre kormányozzanak már, ne csak úgy tegyenek mintha …

Évekig éhezett némán, titokban, mert elege lett a főpénztárnokok mutyijából, az illegális pártfinanszírozásból, a trükkök százaiból.

2006-2008 között nem vett a szájához a repipogácsából, így tiltakozott, hogy hónapról-hónapra új programmal kellett előállnia.

Már hosszú évek óta utasítja vissza Katus mama húslevesét, mert neki a Szemlőhegy utcai villában kell laknia, akarata ellenére.

És most, amikor már kimaxolta a harcát (for a better hungary!), értünk éhezik, értünk hagyta ott a villáját, értünk felejti el az évi 100 millió osztalékát!
Értünk … illetve az ingyenreklámért.

A drámai helyzet drámai reakciót kíván”, erőteljes politikai gesztusok kellenek ahhoz, hogy a néma és apatikus választói sokaság megmozduljon – indokolta Gyurcsány Ferenc, hogy miért választották a tiltakozásnak ezt a módját. A DK elnöke az egybegyűlt újságíróknak elmondta, lélekben próbál felkészülni az éhsztrájkra, mert nem tudja milyen érzés, ha több napig nem eszik. Az emberek nem pusztulnak bele néhány nap éhezésbe,a dolognak ebben az értelemben nincsen tragikus végkimenetele.”

Szuperérzékeny éhségsztrájkoló, köszönjük Feri!

éhségsztrájk.jpg

Ez a szerencsétlen félkegyelmű még azt is elkúrta, hogy a „nagy bejelentés” valóban a Frizbiben legyen, sikerült már a műsor előtt megérkeznie a Kossuth térre csapatával.
A műsorból amúgy kiderült, hogy Öszöd még mindig szenvedélyes igazságbeszéd, Fletó nem veszi magára a hazugság vádját, és a saját pártja nyomta ki a beszédet a sajtónak.

Természetesen Gyurcsány is tudna segíteni: elmesélhetné például, hogy mi történt valójában 2002-2010 között, hogy működött a 70%-30%, mi volt a deal Puch és Simicska között, ki és mennyit lopott. Mivel ő már úgyis halott politikailag, nyugodtan mesélhetne … hacsak nem tenné ezzel tönkre a színjátékot, amit az MSZP-vel együtt játszanak.

Valóban azt hiszi, hogy aki szeretné leváltani a Fideszt, az belenézett a Men in Black agykipucoló villanófényében, és elfelejtette, hogy kicsoda Gyurcsány Ferenc, mit tett , mit nem tett és miket összehazudozott éjjel és nappal?

Nem lehetne egy picit abbahagyni ezt kétbites gondolkodást, hogy aki Gyurcsányt kiröhögi az fideszbérenc, aki meg a Orbánt röhögi ki az meg gyurcsánybérenc? Ezeknek az embereknek csak fehér és fekete létezik? És aki köp mindkettőre?

Csak egy embernek sikerülhet egy egész országgal megkedveltetni az előzetes regisztrációt: igen Feri, rólad van szó, szép munka! Lázár és Orbán reggel gigantikus high five-el köszönt egymásnak: ez a böszme a legjobb kampányemberünk.

Külön pluszpont jár, hogy még Selmeczi Gabit is sikerült szimpatikusabbá tenni, pedig ez kb. mission impossible szint:
Négy középkorú férfi összeköltözik egy sátorba a belváros közepén – ez nem hangzik túl izgalmasan. Talán nem kellene ekkora ügyet csinálni egy egyhetes tisztítókúrából.” – reagált Selmeczi Gabriella

Az avasi kiruccanás nem jött be, a párt maradt a 3%-on, jöjjön most egy kis ingyenreklám, hátha meglesz az a 4% …

Legalább jól indul a parlamenti ülésszak, nyilván az időzítés sem véletlen: lehet kimenni a Kossuth térre és megnézni egy éhező milliárdost. De etetni nem ér!

A mémgyártás mindenesetre már megindult:

gy_meme_2.jpg

gy_meme6.jpg

26479475.jpg

gy_meme4.jpg gy_meme5.jpg

gy_meme_1.jpg

(képek: repavalleszurtnyul, proli, laccnow)

Megosztás