Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Szeptemberi akciós ajánlat

Végkiárusítás!
Leárazás!
Akciók!

végkiárusítás.jpg

Az „ügy amúgy lezárva”, mindezt a létező leghitelesebb személy nyilatkozta: … Selmeczi Gabika.  Ki más riasztható szombaton, hogy böffentsen egyet a sajtónak? Szijjártó Petya nincs az országban, ő Mitt Romey esélyeit ássa alá jelenleg az USA-ban.
Mondjuk mintha ugyanezt mondta volna januárban, amikor Schmitt Pál plágiumügye kipattant, de hát Gabikától senki nem vár ennél a szintnél összetettebb magyarázatot. „1983-as strasbourgi Európai Egyezmény alapján járt el bla-bla-bla” … ja, csak azt nem teszik hozzá, hogy kiadHATÓ, de nem kell kötelezően kiadni. 

A KIM és a Külügyminisztérium minden idők egyik legrövidebb sajtóközleményét adták ki az ügyben, ami ahhoz képest, hogy
a, világbotrány
b, már lövöldöztek az azeri-örmény határon
c, a fidesz és a kormány végleg elveszítette az erkölcsi alapot az „elmúltnyolcévezésre„, ami már eleve ingatag lábakon állt.

Régebben egy ilyen ocsmány ügyért és/vagy ekkor diplomáciai baklövésért legalább egy gyakornokot/fogalmazót azért csak kirúgtak, most meg …. na mindegy … amikor azt hisszük, ennél mélyebbre már nem lehet süllyedni, akkor mindig belenyomják a fejünket egy újabb vödör szarba.

A Fidesz úton-útfélen hangoztatja, hogy ők erkölcsileg különbek és mindent másképpen csinálnak, mint a szocik. Nem különbek, de valóban mindent másképp csinálnak. Képzeljük el, hogy Gyurcsány-Draskovics páros lép egy ilyet … a Fidesz kivonulna vagy négyszer az Országgyűlésből és persze „gyurcsánytakarodj„.

Kíváncsi vagyok, hogy a jobboldali értelmiségi holdudvar ezt hogy gyűri le a torkán, mivel Schmitt Pál helyzete is jórészt a jobbos értelmiség ellenállása miatt vált tarthatatlanná. Vajon mi lesz Martonyival és Navracsiccsal? Majd jön Bayer / Borókai és megmagyarázza, hogy mennyire európai cselekedet volt? A Célpont forgat a gonosz örményekről egy oknyomozó riportot?

Megosztás