Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

A Jobbik most a meleg-kártyát húzta elő

A Jobbiknak három kártyája van, ezt kevergetik szorgalmasan: zsidók, cigányok, melegek.

Teljesen felesleges elmagyarázni nekik, hogy milyen magyarországi és Európai Uniós alapjogokat sért ez az agyszüleményük, amit „T/6721 Egyes szexuális magatartászavarok visszaszorítása érdekében szükséges törvénymódosításokrólcímmel nyújtott be Mirkóczki Ádám.

Csak semmi buzulás” –  ilyet még csak filmen láttunk, nem hittem volna, hogy Torrentének saját frakciója van a Magyar Országgyűlésben, akik a „szuperaktuális”, 1882-es tiszaeszlári vérvádról szóló felszólalást röpke egy hét alatt alul tudják múlni. Jövőhétre vajon mit tervezhetnek?

4. A Büntető Törvénykönyvről szóló 1978. évi IV. törvény módosítása
199. § (1) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki más azonos nemű személlyel folytatott szexuális kapcsolatot (fajtalanság) illetve egyéb más szexuális magatartászavart nagy nyilvánosság előtt népszerűsít, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

5. A szabálysértésekről szóló 1999. évi LXIX. törvény módosítása
145/A. § Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki
a) a fajtalanságot ,
b) más szexuális magatartászavart
nagy nyilvánosság előtt úgy tünteti fel normális szexuális viselkedésként, hogy nem vezeti a népszerűsítés szándéka, elzárással vagy százötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.”

Ezenkívül a reklámtörvény módosításával betiltaná azokat a reklámokat, amelyben „egyes szexuális magatartászavarokat — különösen az azonos neműek közötti szexuális kapcsolat — társadalmilag általánosan elfogadott, követendő példaként mutat be”. Betiltaná továbbá a homoszexuálisok rendezvényeit, illetve a melegbárokat is.

Ezenkívül Mirkóczki úgy módosítaná az Alaptörvényt, hogy mindenkinek joga van a békés gyülekezéshez, kivéve a szexuális magatartászavaroknak. Nekik ez a jog nem jár (T/6719).
Vagyis melegfelvonulás a “szexuális magatartászavar népszerűsítése” bűncselekménye lenne, három évig terjedő szabadságvesztéssel, egy meleg szereplővel rendelkező film sugárzása a “szexuális magatartászavar megtévesztő bemutatása” pontot sértené, ami csak elzárással és 100 ezer forintos büntetéssel járna.

Esetleg a kasztrálást vagy a lobotómiát is beleírhatták volna …

Mirkóczki úr, az iromány készítője amúgy az Emberi jogi, kisebbségi, civil- és vallásügyi bizottság tagja (remek!), 2007-ben diplomázott az ELTE-n, szociológia szakon.

Az indoklásban ezt írja:
A szellemi-, fizikai- és lelki egészség mellett, ugyanilyen fontos a pszichoszexuális irányultság normalitásának meg őrzése, ezért a fiatal generációk egészséges szexuális gondolkodásának érdekében szükséges a jelen szabályozás. Ezen előterjesztés szükségességét az elmúlt évek tapasztalata egyre inkább indokolja, amely azt
mutatja, hogy mind a médiában, mind az utcán, így a különböző szórakozóhelyeken is egyre inkább teret nyertek a már felsorolt szexuális magatartászavarok.

Ezen devianciákkal szemben nem csak a közvetlen és közvetett áldozatok, hanem a jelenség ellen jogilag fellépni akaró intézmények és állampolgárok is védtelenek, így a probléma jogorvoslása nem halogatható. Az előterjesztés alapvetése, hogy a szexuális irányultság minden embernek szuverén joga, így az csak az alanyra- és senki másra nem tartozik, ezért azt propagálni, reklámozni másokra közvetlenül- vagy közvetve rákényszeríteni nem szabad. A szexuális magatartászavarok szabályozása és azok propagandájának tiltása illeszkedik Magyarország Alaptörvényének szellemiségéhez, így a gyermekek érdekeinek és jogainak védelme, ezen a kényes területen is indokolt.”

Inkább azon kellene a Parlamentben dolgozni, hogy a rendőrség nem hajlandó elárulni, milyen indokkal tiltotta be a melegfelvonulást pár ezer tervezett résztvevővel pontosan azon az útvonalon, ahol januárban már 300 ezer ember végigment. Mivel a rendőrség nem mérlegelhet, így csak arra tudok gondolni, hogy  300 ezer ember nem akadályozta a forgalmat, de a pár ezer meleg és szimpatizáns meg nagyon fogja.

Azt tudjuk, hogy a Jobbik egy homofófób, buzigyűlölő társaság, de mi a bajuk a bulikban smároló csajokkal?
Hát már ezt is elvennénk tőlünk?!

kiss.jpg

Megosztás