Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Penge volt a NAV: Hol a Youtube reklámbevétel, Millások?!

A Stop.hu megszerezte a Millások NAV-os jegyzőkönyvét, igaz, sikerült teljesen olvashatatlan formában közzétenniük. Tegnapi hír, hogy a NAV beidézte az Egymillióan a magyar sajtószabadságért mozgalom két szervezőjét adóellenőrzésre, de a NAV-ot inkább az adományozó személyek érdekelték.

Egy oldal azért kikerült félig meddig-olvasható formában, így azért sikerült bepillantást nyernünk a modern és penge NAV vizsgálati technikájába:

milla3.jpg

“A  Youtube-on létrehozott sajtószabadság ID alatt feltöltött 162 db videó alatt szerepeltek-e hirdetések? Származott-e a hirdetésekből bevétele, amennyiben igen, akkor mikor és mennyi?”

Megjegyzés: A Youtube 2011. áprilisa óta megoszthatja a reklámbevételeket a feltöltő magánszeméllyel, ha a videó elér egy bizonyos számú megtekintést. Sajnos, ez csak az Amerikai Egyesült Államokban működik. A Google nem a NAV barátja!

Nem is értem, miért kell itt finomkodni, március 14-én be kell vinni az egész ellenzéki bagázst 72 órára, nehogy megzavarják a Miniszterelnök Úr pártállami-állampárti ünnepségét, melyet remélem az összes televíziós csatornának kötelező jelleggel közvetíteni kell.

Éljen március 15!
Éljen a szabadságharc!
Éljen a Párt!

Megosztás