Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Összefogás koncert

LL. Juniorral és a Kozmixel az államadósság ellen. A kormány beveti a nehéztüzérséget!
Nem lehet ez rossz buli, ha már a kdnp.hu is hirdeti!

„Kedves Zenerajongók!

Azért rendezzük meg ezt a koncertet, hogy a hozzájáruljunk országunk államadósságának csökkentéséhez.
Mindannyian segítünk: a szervezők, a fellépők és a közönség.

    A koncert nonprofit alapon jön létre,  a koncerttermeket, a koncertek hangosításához és világításához szükséges technológiát is támogatásként kapjuk.
    A fellépő előadók nem kérnek tiszteletdíjat, ezzel járulnak hozzá az adománygyűjtéshez.
    A közönség a 2012 forintba kerülő jegyek megvásárlásával segít, a jegybevétel – a technikai költségek levonása után – az Összefogás az Államadósság Ellen Alap számlájára kerül.
    A tizennégy év alatti látogatók számára a koncert ingyenes, nekik egy 0 Ft-os jegyet kell váltaniuk. Őket arra kérjük, hogy hozzanak magukkal egy ajándékot, amit eljuttathatunk a rászorulóknak.
    Együttműködő partnerünk a Magyar Máltai Szeretetszolgálat.

Ha ti is fontosnak tartjátok ezt a célt, arra bíztatunk titeket, járuljatok hozzá az Alap támogatásához közvetlenül is, akár már a koncert előtt! Ezt kétféleképpen is megtehetitek:

    küldhettek pénzt az Alapnak emelt díjas SMS-sel (a pénz közvetlenül az Alap számlájára fut be)
    vagy közvetlenül banki átutalással a következő számlaszámon: 11707000-22222222-00000000  Az átutalás közleményébe pedig írjátok be: Összefogás Koncert!

Az Összefogás az Államadósság Ellen Alap honlapja: http://osszefogasazallamadossagellen.hu/

Találkozunk a koncerteken, Győrben és Budapesten!

A Szervezők”


A fellépők:

összefogás.jpgA lényeges információ diszkréten a lap alján:

összefogás2.jpg

Számolgassunk egy kicsit: tegyük fel, hogy összejön az Arénában a telt ház, 10 ezer ember. Nem tudom, hogy a szervezők mire gondoltak „technikai költségek” címszó alatt, de attól, hogy nem kell gázsit fizetni a fellépőknek, a technika, a személyzet nincs ingyen. Maradjon mondjuk a jegy árából 1200 forint, de 14 év alatt ingyenes a buli, így borítékolható, hogy kik lesznek többen a koncerten …
Ha eladnak 5000 jegyet akkor még össze is jöhet 6 millió forint!!! Erre még a Whiskys is azt mondaná, hogy ne bassz, ennyi pénzért nem éri meg.

6 millió forintból kijön Zsiga Marcell akár 4 havi bére is.

Az állam idén összesen 22 nap használhatja ingyen az Arénát. Idén ebből 11 eseményt hoztak ki:
összefogás3.jpg

Ehhez csak ezt tudnám hozzátenni:
Példátlan, de 2012-ben elmarad a fedettpályás atlétikai országos bajnokság, mert a versenynek nem tudnak megfelelő helyszínt biztosítani, de Összefogás koncertre az állam ingyen adja az Arénát.

Győrben egyébként a koncert fővédnöke Borkai Zsolt fideszes polgármester, aki bár alapba még egyetlen forintot sem fizetett, de az önkormányzat tájékoztatása szerint jegyvásárlással majd ő is hozzájárul az államadósság csökkentéséhez, és ha ez sem lenne elég, Borkai még kollégáit is megkérte, hogy így járjanak el.

– Borkai Zsolt polgármester úr, aki egyben a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke is, azért állt a kezdeményezés mellé, mert társadalmi pozícióiból kifolyólag szeretné az összefogás jelentőségére felhívni a figyelmet. Amellett, hogy az eszmeiségét szeretné támogatni a kezdeményezésnek, természetesen anyagilag is hozzájárult a jótékonysági akció sikeréhez. Magánemberként több jegyet is vásárolt a vasárnapi koncertre, emellett pedig kérte kollégáit, továbbá az önkormányzati tulajdonú cégek vezetőit, hogy szintén magánemberként jegyvásárlással támogassák az akciót – közölte Domanyik Eszter, az önkormányzat kommunikációjáért felelős munkatársa.

Megosztás