Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Lakótelepi reality Gyurcsány Ferivel

Köszönjük Feri, megint megcsináltad, ez nehéz, sőt lehetetlen lesz túlteljesíteni!

Gyurcsány Ferenc, Vadai Ágnes, Varjú László és Molnár Csaba beköltözött egy-egy avasi családhoz 3 napra, mivel egyik család levélben azzal fordult hozzájuk, hogy a politikusoknak fogalmuk sincs arról, hogyan élnek, milyen körülményeket kell elviselniük nap mint nap, éppen ezért meghívta a volt miniszterelnököt, hogy lakjon náluk.

"Miskolcon vagyunk, beköltöztünk az Avas lakótelepre. Nem leszek abban a helyzetben, hogy hosszasan postoljak. De ha tudok, mesélni fogok. Bocs:))" – ezzel a rövid üzenettel búcsúzott el a külvilágtól Gyurcsány a Facebookon, közvetlenül a Beköltöző-show után.

"Az ellenzéki képviselő rögtönzött fogadóórát tartott a lépcsőházban, ahol hallott hemzsegő poloskákról – nem a politikában megszokottakról –, csótányokról és megismerkedett Málna kutyával.
Gyurcsány este hokit nézett élőben. A miskolci jegesmedvék győzelme ellenére a volt kormányfő úgy látta, „a helyzet drámaibb és rosszabb, mint azt általában lehet látni papírokból”. A volt kormányfő úgy ítélte meg, érdemes volt néhány napra leköltöznie az avasi lakótelepre és megtapasztalni „milyen itt az élet”." –
fn24.hu

Arról miért nem írnak, hogy mi van a többi beköltözővel?! Vajon kihez költözött Vadai Ágnes? Felzabálta éjjel a hűtőt?!

Mondjuk egy picit rasszistagyanús, hogy nem egy cigány családhoz költözött be Vastagbőr Feri, és okosan sikerült olyan időpontot választani, amikor már messze a segélyosztás, nincs mulatozás éjszakánként …

Vajon a kedves lakótársak tudják, hogy éppen Gyurcsány miniszterelnöksége és pártjának polgármestersége alatt sikerült a Fészekrakó-maffiának hosszú évek alatt tönkre vágnia Avast, és semmit sem tettek, hogy ezt megakadályozzák?

És most jöjjön a videó, ami teljes új alapokra helyezi a politizálást Magyarországon, Vágási "Gyurcsány" Ferenc az avasi lakótelepen:

 

Avasi futással kezdte a napot a volt miniszterelnök … szerencsére a boon.hu mindenről tudósít.

Megosztás