Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Gyarmat

Gyarmat: "Az anyaországon kívül eső, politikai önállósággal nem rendelkező, meghódított területek elnevezése."


"Magyarország a befizetéseinél 4,37 milliárd euróval több átutalást kapott tavaly az Európai Uniótól, jóval többet, mint eddig bármikor. A tavalyi negyedik negyedévben 1,7 milliárd euró nettó átutalás érkezett az uniótól, ez a legnagyobb negyedévi átutalás volt azóta, hogy Magyarország 2004 májusában csatlakozott az EU-hoz." – számolta ki nekünk, bennszülötteknek az MNB.

De szar "gyarmatnak" lenni … hülye EU, fejleszti itt az elmaradott végeket.

Sajnos nyugdíjra, meg újságírói fizetésre nem ad pénzt az EU. Én még mindig nem értem, hogy gondolták ez a gyarmatos dolgot?
Most akkor szombaton azért tüntettek, hogy legyünk kemények, legyünk tökösek, és ne állapodjunk meg az EU-val és IMF-el, és legyen hiperinfláció meg államcsőd? Hogy a nyugdíjból csak pár kiló csirkedenevérre fussa? Most akkor EU mellett vagy az EU ellen? Kell az a 20 milliárd euró hitel vagy nem kell?

A nagyrészt 50+ felvonulóknak nem esett le, hogy ha a Matolcsy-mágia eléri a maximális szintet, akkor elsőként pont ők nyelik be a brokkit, mivel nem kapnának nyugdíjat, sőt, maga a kedves Postás Úr sem csenget, mivel a Magyar Posta is le fog állni?

Tömegben sétálni nagy élmény, a fáklyák is szépen mutatnak a sötétben, csak nem kellene a kormánypropagandát állandóan beszívni, az utolsó cseppig.

Megosztás