Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Azok a fránya szerzői jogok

Percek óta röhögök, ha Kafka itt élne, biztos ő is jól szórakozna, aztán persze megírná valami elborult novella formájában, amiből később Tim Burton egy még szürreálisabb filmet forgatna, természetesen Johnny Depp-el a főszerepben ..

"Szerzői jogok védelmére hivatkozva nem fotózhatta le Schmitt Pál doktori disszertációját az [origo] fotósa a Semmelweis Egyetemen. Az egyetemi könyvtárban a szerzői jogi törvényre hivatkozva munkatársunk csak a dolgozat borítóját fotózhatta le, de olvasható felvételt nem készíthetett a disszertáció tartalmáról.

A Semmelweis Egyetem könyvtárában azt megengedték a sajtó munkatársainak, hogy a dolgozatot elolvassák, vagy kijegyzeteljék, de folyamatosan legalább ketten felügyelték, hogy senki ne készítsen olvasható felvételt a tartalomról. Két órát kaptak arra, hogy elolvassák a mintegy kétszáz oldalas anyagot, majd az [origo] munkatársával aláírattak egy, a szerzői jogi törvényre hivatkozó papírt."

XDDDDDDD

Kicsit túlbuzgóak voltak a könyvtáros nénik, de azért már az is durva, hogy egy ilyen alak, mint az origo újságírója kézbe vehette a Köztársasági Elnök Úr Mesterművét!

Ezt hogy történhetett meg?!
Remélem a TEK és egy parlamenti albizottság már vizsgálja ezt a példátlan esetet!

Elég volt a az Elnök úr elleni katyúsatámadásból!

Megosztás