Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Szeretnék egy napra Selmeczi Gabi lenni!

Tessék, ilyen egy igazi "coming out" …

Vajon hogy csinálja? Mit csinál egész nap? Stresszes? Küszködik? Kiabál? Sok a meló? Ugráltatja az embereket? Jó kolléga? Dicsér, mielőtt bírál? Vastag az arcbőre? Megtud nyitni egy excelt? Megünnepli a sikereket? Vannak sikerek? Szeretne még feljebb lépni?

Reggel összeülnek Péterrel és Andrással, és egyeztetik a Napi Kommunikációt Hazugságot?
Versenyeznek néha, ki tud nagyobb Napi Kommunikációt Hazugságot kitalálni?
Egyeztetik a kidolgozott kommunikációs hazugság paneleket a minisztériumokkal?
Végigveszik az adott napi témákat pontról-pontra és kiizzadják magukból, mit fognak nyilatkozni róla?
Összehívják a sajtót, megtervezik a sajtótájékoztatót? Kő-papír-olló, ez most nem nyert Gabikám, ma te tartod meg?

Világcsúcsra ugrott fel az euró = spekuláns támadás

40%-kal lecsökkentett ingyenes felsőoktatási hely = Továbbra is csaknem 50 ezren tanulhatnak majd állami finanszírozással

Tízszázalékos kamatért tudta csak eladni a 12 hónapos kincstárjegyeket az állam = Magyarország nincs államcsőd közeli helyzetben

És így tovább, és így tovább és így tovább …

Tegnap óta a fél ország várta, hogy megszólal-e Selmeczi Gabi, kommentálja-e a "nagy zuhanást"?
Az a Selmeczi Gabi, a volt tévés, aki kioktatta az MNB-t, hogyan kell jól kiszámolni az államadósságot (végzettség: üzemgazdász szak a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolán és jogászdoktor a Pázmányon).
Körtét az almával

És végre ma megszólalt  … akadozhatnak már a processzek, ha több mint 24 óráig tartott legenerálni a Napi Kommunikációt Hazugságot:
 
"Az a lényeg, hogy (…) Magyarország stabil gazdasági alapokon áll, ki tudjuk védeni ezt a napokban tapasztalható pénzügyi támadást is. Látszik az is, hogy január 2-án még béke és nyugalom volt a piacokon és a tőzsdén, majd amikor visszajöttek a szilveszteri buliból a brókerek, akkor újra támadásba lendültek. Január 3-án már látszott a forinton, hogy újra támadás éri az országot.

"Magyarországnak erős kormánya van, több mint kétharmados többséggel kormányozza a koalíció, több forgatókönyvünk van, megvédjük az országot ezektől a támadásoktól. És bármilyen döntés születik, akár IMF-fel vagy IMF nélkül, minden a magyar családok érdekét fogja szolgálni."

(Fotó:mivoltmaaneten.tumblr.com)

Zseniális!

A másnapos brókerek az kemény szilveszter után kijózanodva megindították hétfőn a támadást!

Na, ezért nem vagyok Selmeczi Gabi, mert nagyon szétcsúszott állapotban még talán ki tudnék ilyet találni, de belemondani ezt a kamerákba, az már nem menne …


 

Megosztás