Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Képviselőasszony a Facebookon

Nincs idegesítőbb dolog a Facebookon a sok idióta adatlopó alkalmazásnál, és a sok idióta ismerősnél, akik még mindig bedőlnek ezeknek, vagy csak egyszerűen nincs jobb dolguk, mint ilyeneket nyomkodni, és máris tele a kezdőlapom mindenféle hülye oklevéllel meg kvízzel, és nézhetem, hogy XY milyen sofőr/szakács/jókislány/rosszfiú, mi az indián/cigány neve, milyen karácsonyfadísz/mesefigura/szuperhős lenne, mennyire ismeri a rajzfilmeket/történelmet/Mikulást/ szereti a kutyákat/macskákat/lovakat/fiúkat/lányokat stb. Mire kettőt letiltok, öt másik jelenik meg….agybaj.

Bábiné Szottfried Gabriella, az első ciklusát töltő fideszes képviselőasszony (15 felszólalás, 4 önálló indítvány) sem tud ellenállni ezeknek az unaloműző fasságoknak, telis-tele van velük az üzenőfala. Még a tegnapi nagy hajtásban is, a jegybanktörvény és a házszabálymódosítás között is szakított időt az egyik legújabb csodára, miszerint "Te milyen süti lennél 2012-ben?", hozta le a Magyar Narancs.

Ezekben a nehéz időkben, mikor a NER-t folyamatosan támadások érik, és valaki még Igaz(i) Semjén miniszterelnök-helyettes úr nevével is képes visszaélni, először arra gondoltam, hogy ez is csak egy kamuprofil. Főleg, mivel Sződliget küldöttének Bábiné Szottfried Gabriella a hivatalos neve, és van egy ilyen profil is. Ennek információinál viszont írja, hogy ezt képviselőként, a másikat/régebbit civilként használja.
Illetve csak szeretné, de nem tudja, hogy kell beállítani, hogy tényleg "magán" legyen az a magán.

 

Természetesen a rocktortázás időpontjáról, mint a MaNcs-cikk apropójáról egy szó sem esik.

Önnek is BÚÉK, drága Gabriella!


Megosztás