Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

A Kormányzati Jósda még mindig működik

Srácok, meg vagyok hatódva … csodálatos levelet kaptunk!

Tisztelt Szerkesztőség!

Úgy értesültem, hogy a III. Noname Bloggerek és Dzsuvahuszárok Napján, 2011. szeptember 31-én elismerő oklevéllel jutalmazták a Vastagbőr egyik prominens szerkesztőjét: zero-t.

Amennyiben zero még élne (nem vált volna zéróvá, nullává, hullává), kérem adják át neki gratulációmat.
Amint tudom, a kitüntető oklevelet azért kapta, mert viszonylag bátorv módon sikerült jól megtámadnia a Kormányzati Tanácsadó Jósdát. Hősies cselekedete Sátánnak tetsző volt, mivel a jósdavezér több ízben is leleplezte az aljas patkányt.

Arról is értesültem, hogy az Oklevelet, amit zero kiérdemelt, a Képviselő Fánky vezér dzsuvahuszára, Kirk kapitány is aláírta.

Külön emelkedettség, hogy a kétszeres magzatgyilkos Nelly Haritonova ugyancsak ujjlenyomatát tette az oklevélre, mivel maga sem tudja, hogy kicsoda.

Vállveregetési szándékát közölte Lintner ferenc a János Kórház hős nőgyógyásza, aki már 12 ezer magzatgyilkosságon is túl van.

Zéro tehát nagyot nőtt a bátor nonamebloggerek szemében, különösen az alábbi cikkével:

http://vastagbor.blog.hu/2009/03/19/kormanyzati_josda

Próbáltam köszön aláírásokat gyűjteni, de sajnos 4 millióan, akik abortuszokat éltek túl, és még 5 millióan, akik szeretnének ebben az országban jót látni, sajnos ők megtagadták az aláírást.

Orbán Viktor miniszterelnök, Szijjártó Péter, szóvivő, Lázás János és Gulyás Gergely viszont meleg szeretettel köszönik zero-nak és a Vastagbőrnek a fülkeforradalom barikádjain tett áldozatos munkáit, cikkeit, kiköpéseit, baromságait.

Ahogy Orbán Viktor mondaná önöknek: Hajrá Vastagbőr! Hajrá zero!!!!!

Üdvözlettel: Szilvásy Péter 

Először min. Seduxen tréfájára gyanakodtam, de megnéztem a levél adatait, és az  [email protected] emailcímről jött. A www.x-party.hu pedig nem más …. mint … igen, a Kormányzati Jósda székhelye. (A honlap maga a 2 bites vizuális terrorizmus, megtekintését semmilyen korosztálynak sem ajánljuk!)

Ami rendületlenül zakatol tovább! Például remekül megfejtik a görög válság lényegét:
"A görög válság kapcsán összeültek tanácskozásra hazánk spirituális vezetői is.

A válság mélylélektani okai közül egy lényeges: Görögország nagyrészt a turizmusból, a vendéglátásból élt, ennek következtében a saját nyelv, a görög mellett az angolnak is domináns szerep jutott, melynek következtében a nemzeti identitástudat gyengült. Ennek a jelenségnek a manifesztációja sokat rontott a görögök helyzetén. Ugyanakkor egy nagyon fontos elvi tényezőt mindenkinek figyelembe kellene vennie: Európa istennő Zeusz isten lánya. Ha Görögország kiesik az EU-ból, annak káros eszmei hatása nagyon nehezen gyógyítható. Reméljük, hogy a normális, értelmes és konstruktív erők fognak győzni, és az Európai Unió megújulva megerősödik, mindannyiunk örömére."

De érdemes elolvasni az Fidesz-kormány kormányzati munkájáról és az MSZP-bukásáról szóló bravúros eszmefuttatást is!

Tisztelt Szilvásy Péter!

Először is szeretnénk gratulálni, hogy Ön olyan mentális állapotban van, hogy képes olvasni, írni. Nagy szó, főleg, hogy most már nincs OPNI sem. Reméljük jól halad a gyógykezelése, csak így tovább! Az elismerő oklevelet pedig köszönöm szépen, 4 év kemény munkája van benne! 

Megosztás