Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Kerényit a Showder Klubba!

Ha a politikusoknak lenne egy külön Dumaszínház, Kerényinek stabil és állandó helye lenne. A direktor úr ugyan nem igazi politikus, de mivel Orbán Viktor által kinevezett miniszterelnöki megbízott, így nyugodtan lehet annak tekinteni. Mivel most már reggel-délben-este is Kerényi folyik a csapból is, és senki nem állította le a szerepléseit, így egyértelmű, hogy maximálisan bírja a Fidesz és Orbán Viktor támogatását. Ami azért sokat elárul Fideszről …

De ha mindig kell a Fidesz mellé egy ügyeletes bohóc, Torgyán doktor után a direktor úr nem rossz választás, igaz, kicsit őrült, kicsit bolond, de legalább a fideszes, nem holmi kisgazda.

Kerényi: "Az MSZMP tagja volt, az 1980-as évek elején a moszkvai magyar nagykövet mellett dolgozott. Több rendezvényt is szervezett itt az 1917-es októberi orosz forradalom, Magyarország felszabadításának napja, stb. alkalmából.
1989-től 2004-ig a Madách Színház igazgató-művészeti vezetője. 1990-ben az MDF országgyűlési képviselő jelöltje volt. Csurka Istvánnal szembenállt, óvott a szélsőjobboldali veszélytől és részt vett az MSZP és az SZDSZ által is támogatott Demokratikus Charta sétáiban.
Bencsik András lapja idézte fel, hogyan kommentálta Kerényi az 1994-es választási eredményt: "Nem vagyok sem MSZP-s, sem SZDSZ-es, mégis azt mondom, hogy gyoztünk. Mert a politikai életbol kiszavaztuk a hisztériát. A szélsoségektol elhatároltuk magunkat."
1997-től a Magyar Színházi Társaság vezetőségi tagja. 2006-tól az V. kerületi City TV Kft. felügyelőbizottságának elnöke (Fidesz MPSZ/Jobbik Magyarországért Mozgalom)."

Tegnap az RTL Híradóban nyilatkozott a 20 millióért megvásárolt 15 festményről, majdnem kiköptem a vacsorát. Szalai Annamáriák igazán készíthetnék egy külön jelet a kemény vastagbőrös anyagoknak, mert ha ilyen látnék, felfüggeszteném a vacsorát … 

A festmények megvásárlásáról szóló szerződést amúgy a "legnormálisabb" fideszes, Navracsics írta alá. A "legnormálisabb" …

De Kerényi simán lenyom fejből egy 10 perces műsort is. A Kettős Mérce blog találta ezt a videót a 2010-es választási kampányból, ahol Kerényi látnoki módon előre megmondta, mit is fog tenni a Fidesz. Már a kezdés is elég erős: "Mindent visszacsinálunk … "
Tényleg érdemes végignézni a videót, néha meg a fideszes közönség is felzúg, Kerényi olyan keményen tolja nekik a sódert.

A kedvencem az a hasonlat, hogy a Hír Tv megalapítása ("valahonnan lett rá 200 millió forint, Borókait meg kiküldtük Londonba hírtelevíziózást tanulni") egyenértékű azzal, amikor Luther Márton kitűzte Wittenbergben a székesegyház ajtajára 95 pontját.

"Bárcsak Kerényi Imrékkel lenne tele az ország, mert akkor valószínűleg kevesebb lenne a félelem, az idegesség, meg a szeretetnélküliség"Orbán Viktor, 2006. január.

Megosztás