Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Meghekkelt közlemény

A mai nap legjobb sztorija:

MTI 2011. október 14., péntek 12:31

Jobbik: a mindenkori magyar átlagfizetést kapják a parlamenti képviselők!

A Jobbik szerint az országgyűlési képviselők havi bruttó jövedelmének meg kellene egyeznie a mindenkori magyar átlagfizetéssel, ami a Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint jelenleg bruttó 210.052 forint – közölte a párt alelnöke pénteken az MTI-vel.

Novák Előd közleményében azt írta: "magától értetődik", hogy mindenfajta pluszjuttatást, költségtérítést, pótlékot el kellene törölni, mert "csak így garantálható a közélet tisztasága".

Az ellenzéki politikus hozzátette, ha a Fidesz-KDNP "álláshalmozó mamelukjai" nemet mondanának hamarosan benyújtandó törvényjavaslatukra, akkor a Jobbik képviselői az aktuális magyar átlagbér feletti jövedelmük minden fillérjét minden hónapban visszautalják az államkincstárnak.

Ahhoz, hogy "a képviselői munka ne legyen vonzó a lusta megélhetésieknek", a Jobbik szerint szükség van a honatyák fizetésének radikális csökkentésére – írta a Jobbik-alelnök, hozzátéve: elfogadhatatlan, hogy miközben százezreket fenyeget a kilakoltatás, milliókat az eladósodás, és még azok is napról napra rosszabbul élnek, akiknek még van munkájuk és keményen dolgoznak, aközben "a legtöbb esetben semmittevő politikusok dőzsöljenek".

A képviselők javadalmazási rendszerének átalakításával kapcsolatos fideszes koncepciót Novák Előd úgy értékelte: a kormánypártiak "úgy tesznek, mintha változtatni akarnának a rendszeren, valójában azonban még kevesebb munkával még több jövedelemhez kívánják juttatni magukat". 

 

MTI 2011. október 14., péntek 13:14


VISSZAVONÁS – Jobbik: a mindenkori magyar átlagfizetést…

Felhívjuk felhasználóink figyelmét, hogy a 12:31 órakor kiadott, Jobbik: a mindenkori magyar átlagfizetést kapják a parlamenti képviselők! című anyagunkat visszavonjuk, mivel a párt jelezte, hogy az anyag alapjául szolgáló közleményt nem ők küldték az MTI-nek, hanem – Pál Gábor sajtófőnök tájékoztatása szerint – "vélhetően hekkelés történt". 

 


MTI 2011. október 14., péntek 14:04


Novák Előd: médiahekk áldozata lett a Jobbik

A Jobbik szerint médiahekk történt, amikor ismeretlenek a [email protected] címről pénteken olyan közleményt küldtek szét Novák Előd nevében, amelyet nem a Jobbik készített – mondta el az ellenzéki politikus pénteken az MTI-nek. A párt alelnöke hozzátette: feljelentést tesznek az ügyben, és egyébként "kormánypárti hekkerre" gyanakszanak.

Novák Előd elmondta: a pénteki "meghekkelt közleményben" az országgyűlési képviselők javadalmazásának jelentős csökkentéséről van szó. Az ellenzéki politikus szerint az is bizonyítja, hogy nem pártja írta a közleményt, hogy "a Jobbik demagóg javaslatokat nem tesz". Hozzátette viszont, hogy "profi akcióról van szó", mert még a szófordulatait is átvették. 

Milyen profik a hekkerek, már perfektül tudnak Jobbik-stílusban is hekkelni.

Mi a valószínűbb?

Rászóltak Novákra, hogy menjen a picsába a hülyeségével, a jobbikos képviselő is pénzből él, és csináljon gyorsan valamit, ami nem úgy tűnik, hogy a párt segget csinál a szájából VAGY egy egy agyafúrt kormányzati hekker műve az egész aki így akar zavart kelteni?

Csodálkozom, hogy nem a newyork-telaviv-szabadkőműves tengelyt gyanítják az akció mögött.

Mert a meghekkelt MTI-hír mindenképpen új elem mind Magyarországon,
mind a hekker-történelemben :-))

Megosztás