Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Nem a szavak, hanem a tettek

Nézegetem ennek a Balázs Józsefnek a parlamenti adatlapját.

Önálló indítványok száma: 0.
Felszólalások száma: 3. Kemény …
Végzettség: jogi szakokleveles közgazda, ELTE, Jogi Továbbképző Intézet.
Nyelvvizsgák száma: 0.

Nagyréde polgármestere, Gyöngyös országgyűlési képviselője, a Számvevőszéki és költségvetési bizottság tagja. Oszt’ csókolom.

Ez az ember lenne Heves megye atyaúristene? A polgármestereknek ennek az embernek kell benyalniuk? Milyen forrást hagy ő jóvá, milyen pénzekről dönt ez az ember?

"Forrás oda megy ebben a térségben, amit én jóváhagyok. Amit én nem hagyok jóvá, oda nem megy forrás. Ezzel az írással meg ezekkel a dolgokkal ezeket a csapokat te elzártad magad előtt, ezt vedd tudomásul. Ilyen stílussal és mentalitással túlságosan sok mindenre ne számítsatok."
"Különféle polgármesterek vannak a térségben, de egyvalamit senki sem enged meg magának, ha velem akar együttműködni, hogy a személyemet és munkámat gyakorlatilag kritizálja."

Mire fel ez a nagy arc? Mit tett le az "asztalra", mint képviselő? Semmit? Csak úgy alapból nem szeretjük a kritikát?

Ennél szürkébb fideszes képviselő talán nem is létezik, de ha még ennek a szürkejóskának is van annyi hatalma, hogy a megyéjében kiskirály legyen, és pénzeket osszon, akkor tényleg elég nagy a baj.
Mi lehet akkor pár szinttel feljebb? Ahol valóban van hatalom, pénz és döntési jog?
 
Tényleg kíváncsian vártam, hogy a pofonegyszerűen egyértelmű hangfelvétel után mit lép a Fidesz.
Megszabadul ettől színtelen-szagtalan képviselőtől?
Foggal-körömmel védekeznek?
"Manipulált felvétel", "kiragadott szavak a szövegkörnyezetből", a "szokásos" ballib-széljobb lejáratókampány a szegény derék fideszes képviselő ellen?

A megfejtés egészen meghökkentő és bravúros, évek óta nem olvastam ilyen zseniális sajtóközleményt. Úgy reagálni, hogy nem is említjük meg a képviselőt és a botrányos ügyet, ilyet tényleg csak a legnagyobbak tudnak "alkotni", gratulálunk Gulyás Gergőnek!

"A Fidesznél azt valljuk, hogy nem a szavak, sokkalta inkább a tettek beszélnek. A jövőben Juhász Oszkár is bizonyíthat. A Jobbik frissen megválasztott gyöngyöspatai polgármesterjelöltjének – akinek ezúton is gratulálunk a választáson elért eredményéhez és munkájához sok sikert kívánunk – most megadatott a lehetőség, hogy bebizonyítsa, hogy a cigányozáson és zsidózáson kívül más válaszok is adhatóak az ország, esetében egy helyi közösség problémáira. A Jobbik és az általa Gyöngyöspatára vezényelt "polgárőrség" eddig csak indulatokat korbácsolt a településen. Csak úgy mint a helyi eseményeket fel és kihasználó LMP is. Úgy látszik a Jobbik és az LMP rövid időn belül, immáron sokadszor, egymásra talált.

Mi azt szeretnénk, hogy az új polgármester a település problémáit valóban kezelni tudja, függetlenítve magát pártja szélsőséges ötleteitől és "megoldásaitól". Nyilván ez minden gyöngyöspatai lakó érdeke is. Amennyiben Juhász Oszkár a Jobbik cigányozásra és zsidózásra korlátozódó politikáján túl is tenni akar Gyöngyöspatáért, abban a térség fideszes országgyűlési képviselője feltétlen segítségére lesz.
Jó együttműködést kívánunk!"

 
Nem a szavak, hanem a tettek? Mit tett Balázs József az elmúlt 14 hónapban, mióta képviselő? Azonkívül persze, hogy felmarkolta a fizetést?

Megosztás