Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Véleménykifejezés van, még

Minden nehézség ellenére mégis voltak demonstrációs útlezárások az FRSZ szervezésében, országszerte.

Nem, a kormány ebből nem azt szűrte le, hogy talán mégis el kéne gondolkodni azon, hogy mit és pláne hogyan csinálnak, á dehogy. A hiba nem az ő készülékükben van. Nem lehet ott. Nem.

"Vannak, akik a munkához jutást segítik és vannak, akik gátolják     

Budapest, 2011. június 29., szerda (OS) –

    Míg a kormány és az annak munkáját támogató frakció azt akarja – és ezért mindent meg is tesz, – hogy minél több ember dolgozhasson Magyarországon, addig vannak olyanok, akik politikai és önös érdekeik által vezérelve éppen a munkába jutást akadályozzák. A mi feladatunk az, hogy megnyerjük az ország egyik legnagyobb háborúját, amelyet a munkanélküliség ellen vívunk. Ebben csakis azok lehetnek szövetségeseink, akik akarnak dolgozni. Az útzárakat és tiltakozó demonstrációkat szervezők ma is bebizonyították, hogy ők nem akarnak, és politikai céljaik érdekében attól sem riadnak vissza, hogy a munkába jutásban másokat is akadályozzanak.


    Kiadó: FIDESZ frakció
"

 

Ez egyre szebb lesz…

Hétfőn megmondta Orbán Miniszterelnök úr, hogy "az állami célok, a "saját állampolgáraink biztonsága" a legfontosabb, ezért a kormány fel fog lépni az ellen, ha valaki ezt veszélyezteti. "Véleménykifejezés van, botrány, balhé nincs""

Szerdán kijelentették, hogy aki demonstrál, az nem akar dolgozni, és így nem lehet a szövetségesük "az ország egyik legnagyobb háborújában".

Pénteken vagy egy picit azért később fognak betiltani mindenféle ellenkezést a NER-rel?

zero:
Érdekes, a Gyurcsány-ellenes félpályás útlezárásokat (MAGOSZ és társai) teljes mellszélességgel támogatta a Fidesz, ahogy Gaskó számtalan vasutassztrájkját is. Akkor nem volt probléma, hogy a fél ország nem tudott hazautazni karácsonykor, meg a ballagásra?
Minden napra egy gerinctelen pálfordulás?

Megosztás