Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Welcome to Gyöngyöspata!

A tegnapi nap videója következik, Pintér Sándor és a fegyverbuzi amerikai nagykövetasszony elmentek Gyöngyöspatára, sétáltak egyet a faluban, tárgyaltak, majd visszamentek Budapestre.

Csodálatos dolog, amikor a hús-vér emberek mesélik el a saját, valós sérelmeiket egyenes a miniszter úrnak, nem pedig egy száraz jelentés egy bekezdése a történetük.

Pintér a legkeményebb pléhpofáját csatolta fel reggel, mert a szeme sem reggel, mikor a szemébe mondják, hogy a rendőrség leszarta a bejelentett lopásokat … remélem a heves megyei rendőrkapitány úr nyugtalanul aludt az éjjel.

Az egész látogatás egy szürreális játékfilmre emlékeztetett, a karót nyelt belügyminiszterrel, a bociszemű nagykövetasszonnyal, a legszebb ünneplőjében feszítő cigányvezetővel, a tapsoló romákkal, a feldíszített a művházzal, az elkeseredett emberekkel …

"Farkas János a Roma Polgárjogi Mozgalom országos alelnöke azt mondja a nagykövetnek, nagyon hálásak a Pintér úrnak és bíznak benne, hogy újra megválasztják őt, ők mindenesetre rá szavaznak. És szurkolnak Obama elnöknek azért, hogy ő nyerje meg Amerikában a következő választásokat is."
Vajon Pintér Sándorral akar szavazni, vagy a Fideszre? Seggnyalásból jeles.

"Egy csendes, idősebb cigány asszony is ott ácsorog a községháza előtt. Tíz gyermeke és harminc unokája van."
No komment. Meglesz a 100 unoka is egyhamar.

"Az USA olyan rendvédelmi oktatótiszteket küld Magyarországra, akik át tudják adni tapasztalataikat a magyar rendőröknek arról, hogyan lehet eredményesen dolgozni multikulturális környezetben. Körülbelül ötven ember oktatását kezdik meg hamarosan, rendőrökét, a rendőrtiszti főiskola tanáraiét, és a képzésbe a helyi iskola igazgatóját is bevonják."
Aztakurva, ennyi?! Ezt sikerült a tárgyalások alatt kisütni? Ne oktassanak, hanem kapják el, aki lop, mivel a börtönből kurva nehéz bármit is ellopni Patán …

"Eleni Tsakopoulos Kounalakis szerint a világon mindenütt vannak etnikai feszültségek és szeretne tanulni abból, ahogy a magyar hatóságok kezelik ezt a kérdést."
Aztakurva másodjára … azért az udvariassági seggnyalásnak is van határa Kounalakis asszony! Szerintem sokkal jobb lesz az Egyesült Államoknak, ha nem tanulnak tőlünk semmit! Inkább mi szeretnénk tanulni az Önök Joe Arpaio seriffjétől
 
"Eleni Tsakopoulos Kounalakis cáfolta, hogy az amerikai nagykövetség munkatársai azt ajánlották volna a romáknak, hogy kérjenek menedékjogot és vándoroljanak ki. Mint mondta, munkatársai csak tájékozódtak Gyöngyöspatán és próbálták megérteni a helyzetet."
Na persze …. semmi keresnivalója egyik nagykövetségnek sem egy ilyen helyen, ez min. az ország belügyeibe való beavatkozás, az Egyesült Államok budapesti képviselete ne avatkozzon bele. Jobb helyeken az ilyenért pár tisztviselőt kiutasítanak az országból … mellesleg a magyar titkosszolgálat ilyenkor mit csinál?

A Heti Válaszban olvasható egy hosszabb interjú Losonci Bálint gyöngyöspatai borásszal, akit év felfedezettjévé választották múlt héten a Borászok borásza mustrán. Ajánlott olvasmány.

Megosztás