Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Minden a forgatókönyv szerint halad Gyöngyöspatán

Szemlátomást minden a tervek szerint halad, csak azt nem tudni, ki írja a forgatókönyvet.

1. A Véderő még április elején 3 napos tábort hirdetett Gyöngyöspatára, egy magántelekre. Ezt lehetett olvasni a honlapjukon, és mint szélsőjobb csoport, titkosszolgálati megfigyelés alatt állnak, vagyis az NBH már korábban is tudta.

2. Múlt pénteken az LMP-szponzor gazdag amcsi nagybácsi a Vöröskereszttel "kimenekítette" a romákat, de a kormány szerint ez csak előre megszervezett üdülés volt. Ja, akár lehetett előre megszervezett is, hiszen hetek óta lehetett tudni, hogy ápr. 22-én pénteken kezdődik a "műsor".

3. A Véderősöket a magánterületről elvitték a rendőrök, arra hivatkozva, hogy a ruhájuk félelmet kelt. Ezek szerint figyelni kell arra, hogy mit vesz fel otthon az ember.

4. A rendőrségi okfejtést nettó hülyeségnek találta az egri bíróság, és minden letartóztatott embert elengedett: "a kirívó, közösségellenes magatartás megvalósításához nem elegendő a terepszínű ruha. Azt csak aktív módon, provokatív, kötekedő magatartással lehet megvalósítani."
A BM azonban köti az ebet a karóhoz, ugyanis "új bűnözési formát" találtak, mégpedig a "félkatonai szervezetek félelemkeltő járőrözését". Namármost, a "félelem" nem egy megfogható, megszámolható valami, ámbár ha eltűnik a kerékpár és 12 csirke, az eléggé megszámolható.

5. A romák vasárnap hazatértek, az egyik nő megütött egy magyar nőt. A roma nőt elvitték a rendőrök, de vasárnap este már otthon is volt, ugyanis elengedték.

6. Eszes Tamás, a Véderő vezetője, helyi lakos bejelenti, hogy indulni kíván a polgármesteri címért.

7. Gyöngyöspatán az új Alkotmány ünneplése kedd estig tarthatott, amikor is az egyik verzió szerint 4 fegyvertelen magyar rátámadt 80 karós-kapás romacsapatra, amit azonnal "tömegverekedésnek" nyilvánítottak, VAGY a másik verzió szerint 15-20 Véderő-Betyársereg vegyes csapat támadt a békés romákra.

Az igazság egyelőre odaát van, várjuk a térfigyelő kamera felvételeit.

8. A helyszínen a következő személyek segítenek az igazság feltárásában, és nyilatkoznak boldog-boldogtalannak:
-Társaság a Szabadságjogokért
-Horváth Aladár, a Roma Polgárjogi Mozgalom vezetője
-Farkas János, a Roma Polgárjogi Mozgalom
-Radó János, a Roma Polgárjogi Alapítvány
-Csemer László roma aktivista
-Iványi Gábor metodista lelkész,
-Eszes Tamás, Véderő
-Horváth László Heves megyei kormánymegbízott

9. A helyi lakosok Horváth László kormánymegbízottnak panaszkodtak, mivel az ő véleményük senkit sem érdekel, lásd az előző pont:
"A politikus Gyöngyöspatán több utcát is bejárt, és a helyiek többek között azt panaszolták neki, „elegük van abból, hogy magyarként fenyegetik őket az otthonukban”, vagy „itt van egy vagon rendőr, hol voltak eddig?”. Volt, aki szerint „majd megint” eltűnik a térfigyelő kamera felvétele, a támadást ugyanis rögzítették. Többen bírálták a Lehet Más a Politika pártját, mert szerintük hasonló esetek után megjelennek, és pénzt, meg egyéb támogatásokat adnak a romáknak, akik így úgy érzik, hogy helyes, amit csinálnak."

10. Ma este 6-kor már tüntetni fog egy friss FB-csoport: Tüntetés roma honfitársaink alapvető jogaiért!
Gyurcsány Ferenc meg 1 millió forintot ajánlott fel a gyöngyöspatai romák segítésére.

11. …

Gyorsan ki kellene nyomozni, mi történt pontosan az éjjel, mielőtt tovább eszkalálódik a helyzet. Sajnos ez az egész süketek párbeszéde, mindenki csak a maga mondókáját

Nem lenne ördögtől való éjszakai kijárási tilalmat kihirdetni. Éjszaka mindenki aludjon otthon …

És ugye, ahogy korábban leírtam, az alapprobléma, vagyis hogy sok a lopás a faluban már nem téma, azzal senki sem foglalkozik immár …

ui:
Hódmezővásárhely egy hódcsalád életét szeretné webkamerán keresztül közvetíteni. A patai események izgalmasabbnak tűnnek, oda nem lehet webkamerát kérni?

Ez az ország egy baszott nagy vicc Eszes Tamástól Pintérig bezárólag.

Megosztás