Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

A rasszista kamera tarrbélás felvétele

Egészen hihetetlen, de nem törlődött le "véletlenül" a térfigyelő kamera felvétele, és korrekt módon 24 órával az események után nyilvánosságra hozta a rendőrség.

Ugye emlékszünk, két verzió született arról, hogy mi történt kedd este Gyöngyöspatán:

V1:
"A hajnalig virrasztó romák szerint a Véderő és a Betyársereg nevű szervezet 15-20 tagja botokkal, fokossal, ostorral jelent meg cigánysorhoz vezető utcában, ahol a tömegverekedés kialakult."

V2:
"Eszes azt mondta, hogy nem volt semmiféle ünneplés, semmiféle fegyver, a Véderő egyik tagja „civilek” társaságban csak sétált a cigányok lakta utcán, amikor rájuk támadtak legalább százan, botokkal, karókkal."

Nos, az igazság megint (szokás szerint) félúton van, a részeg Alex nekiállt az utca közepén hugyozni, és hiába kérte a 3 társa, megindult a házak felé … de "tömegverekedésnek" nem nevezném, a látottak után.

A térfigyelő kamera Tarr Bélásan, fekete-fehérben és meglepő módon hanggal rögzítette az eseményeket, így (szerencsére) a verekedés nem látszik, csak hallatszik, de az is éppen elég.

Bakker, a sötétben milyen gyorsak ezek a romák, pár másodperc alatt ott vannak, majd nincsenek ott.

Amúgy kurva félelmetes az egész, "kellemesek" az éjszakák vidéken, kutyavonyítás vegyítve az "üssed" és üssétek" ordibálással.

A rendőrök tényleg ott voltak 1 perc alatt a helyszínen, mi történt volna, ha csak 5 perc alatt érnek ki? Négy halott? És mi a helyzet ott, ahol éjszaka 1 rendőr ügyel 5 falura?
 

Megosztás