Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Két tűz között: rendteremtés tüntető rendőrökkel, Pintér úr?

Hoffmann Rózsa után Pintér Sándor is szopóágra került, egyrészt a minisztériuma alá tartozó valamennyi rendvédelmi ágazat az édes anyukájába küldené legszívesebben, és meg emellett keményen tüntetnek is (még jó hogy sztrájkolni nincs joguk, ugye Sanyi bá’ ?), a keleti végeken pedig csak nem sikerül azt a megígért rendet megcsinálni és fenntartani …

Pedig a Széll Kálmán terv alapján (csak 4 órás közmunka fele pénzért, munkanélküli segély csak 3 hónapig stb.) nyílegyenesen haladunk egy kapás-kaszás-karós éhséglázadás felé, vajon az egy szem körzeti megbízott fog rendet csinálni, vagy azok a rendőrök, akik jelenleg a Parlament előtt köpnek Önre?

Már az is elég kínos, hogy a beígért két pofont Ön kapta meg a debreceni bíróságtól.

 
Még Gyöngyöspatán sincs igazán minden rendben, vasárnap éjjel megint összejöttek a romák, a mélymagyarok és a rendőrök, és természetesen arról, hogy mi történt, két teljesen ellentétes beszámoló született: egyik verzió, másik verzió.
Nem értem, hogy ilyen esetben az egyik rendőr miért nem tudja elővenni a szolgálati kamerát, és filmre venni az egész akciót. Nagy mértékben megkönnyítené az igazság kiderítését. Persze lehet, hogy ez nem szempont …

A balhéban részt vevő Véderő azonban nem szarral gurigázik, talán itt lenne az ideje, hogy Pintér Sanyi bá’ megtalálja elveszett golyóit, és az ilyen nettó provokációt megakadályozza:

"Nyílt tábor! 2011.04.22-24.

A Véderő ismételten megrendezi a már hagyománnyá vált nyílt táborát, amelyre szertettel várunk minden hazáját szerető fiatalt és felnőttet, akiket érdekel a katonai és önvédelmi alapismeretek elsajátítása.

A tábor Gyöngyöspatán lesz megrendezve 2011 04. 22-24.

Találkozási hely és időpont: Gyöngyöspata 2011 04. 22. Kecske-Kő 6. du 15:00
A jelentkezési korhatár 14. évtől.

Amit hozni kell: sátor, hálózsák, vagy takaró, 3 napra enni és innivaló, váltás fehérnemű, zokni és felsőruházat, rossz idő esetén meleg ruha, katonai jellegű gyakorló öltözet, bakancs, tűz gyújtására megfelelő eszköz, elemlámpa. akinek van AIRSOFT fegyver. Szúnyogirtót ajánlatos hozni! Aki tud, hozzon bokszkesztyűt.

Amit tilos a tábor területére behozni: alkohol, drog és egyéb más butító eszközöket. Akinél ilyesmit találunk, annak azonnal el kell hagynia a tábor területét.

Programok: terepharcászati oktatás, önvédelmi ismeretek, fegyverismeret, lövészet elméleti és gyakorlati oktatása, katonai közelharc, erőnléti szintfelmérés, éjszakai harcászat, különböző taktikai feladatok elsajátítása-megoldása, járőrgyakorlat, és még számos honvédelmi ismeret.

Viselkedési szabályzat:
A három nap alatt katonai rendszabályok lépnek érvénybe a tábor területén. A beosztott vezetőknek és katonai rendészetnek maradéktalanul engedelmeskedni kell a tábor lakóinak. Parancsmegszegés esetén a renitens személynek azonnal el kell hagynia a tábor területét. A feladatokat mindenki erőnlétéhez, testsúlyához, neméhez mérten szabjuk ki.

A részvétel a Véderő tagjainak 2000 Ft/fő, a civileknek 3000 Ft/fő.
Fizetés: a helyszínre érkezéskor történik"

 

A Gyöngyöspata melletti Kecskedűlő csak a cigánysoron keresztül megközelíthető, az Airsoft fegyverek pedig megszólalásig hasonlítanak a valódi fegyverekre, mindehhez adjuk hozzá mondjuk az "éjszakai harcászatot" egy pattanásik feszült helyzetben lévő település mellett … 

Hülyék nem vagyunk, pontosan tudjuk, miért Gyöngyöspata a "tábor" helyszíne. Reméljük Pintér Sándornak is leesik …

Megosztás