Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Rettenetes bűntény Zuglóban

"Tegnap éjszaka ismeretlen, vandál tettesek megrongálták a zuglói MSZP irodát. Az eset felveti a gyanút, hogy valakik a három nap múlva tartott zuglói időközi választás MSZP-s jelöltjének akarnak üzenni, esetlegesen megfélemlíteni, visszalépésre kényszeríteni. 

A rongálás során az MSZP irodája mellett a Szabó Ervin Könyvtár kerületi részlege is károkat szenvedett el. 

Minden erőszakos cselekedetet elutasítunk. Tegnap élőláncos demonstrációt tartottunk Zuglóban az MSZP vezetésével, tiltakozva a József Attila Általános Iskola önkormányzati bezárása ellen. Csak remélni tudjuk, hogy nem ennek köszönhető az éjszakai irodarongálás. 

Különösen zavaró ez a támadás három nappal a választás előtt akkor, amikor közben a Zuglói Önkormányzat többségét és polgármesterét adó kerületi Fidesz szervezetről egyre-másra jelennek meg a zavaros ügyek a sajtóban, nem ritkán erőszakos cselekményekről, verekedésről beszámolva. 

Felszólítjuk a kampányban részt vevő pártokat és jelöltjeiket, hogy nyilvánosan határolódjanak el a szélsőséges akcióktól. 

Zuglóban nincs helye az erőszaknak. Minden párt felelőssége, hogy világossá tegye, nincs helye az ilyen akcióknak kerületünkben, közös feladatunk pedig a kerület jövőjének építése. 

A vasárnapi választáson induló jelöltünk, Demeter Márta olyan képviselőjelölt, aki a kerületért indult a választáson. Nem lehet megfélemlíteni és nem fog meghátrálni. Vasárnap ezért jöjjön el mindenki és támogassa Zugló jövőjét, támogassa Demeter Mártát!

az MSZP Zuglói Szervezete"

Az "áldozat":

A rendőrség nagy erőkkel látott neki eme súlyos ügy felderítésének.

Hamar meg is lett a tettes.

Az erős szél rongálta meg a párt zuglói irodájának egyik tábláját tájékoztatta röviden a Független Hírügynökséget Csillag Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Mint zuglói lakos tanúsítom, hogy valóban erős szél volt tegnap este, reggel megtaláltam a muskátlinkat eldőlve, a földön. Nem gyanakodtam bűncselekményre. Felállítottam, és mentem a villamoshoz …

Friss:
Demeter Márta, a Jelölt. Naranccsal kampányolni 2011-ben is, klassz!


Friss 2:
Kitették ezt a posztot Demeter Márta FB-os kampányoldalára, ezzel:

"Ez is egy vélemény. Mi zuglói demokraták fontosnak tartjuk a vélemény szabadságát, ezért ezt a cikket változatlan formában tesszük közzé. A kedves zuglói bloggert pedig szívesen látjuk a székháznál, hogy saját szemével is meggyőződhessen a felsőablakon keletkezett lyukról is. Remélhetően akkor majd revideálja véleményét az ügyben."
 

Megosztás