Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Bajusz Ferenc őrnagy levelét megírta

Bajusz Ferenc rendőr őrnagynak a töke biza’ tele lett, billentyűzetet ragadott és levelet írt, fel a lehető legmagasabb szintre, Orbán miniszterelnök úrnak.
A Facebookon közzé is tette:
 

"Tisztelt" Miniszterelnök Úr !

Jó lenne ha felébredne és kicsit körbenézne, valamint abbahagyná a ködösítést !!! Pont olyan semmirekellő mint az elődei voltak,akiket annyit pocskondiázott !

Mit papol itt közbiztonságról ???

A sok birka meg beveszi, csak nekik nincs rálátása a dolgokra.

Méghogy kiemelt támogatás a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatában ! Valójában mindenkitől elvonás, csak a kedvenc terrorelhárítási legényeinek jut minden, ami szemnek szájnak ingere.

Amennyiben az időm engedi, majd megválaszolom azt a kedves levelet, amit küldött a semmiségi törvénnyel kapcsolatban.

Bár tudom, hogy valamelyik segg, avagy talpnyalója fogja elolvasni és nem is meri átadni Önnek, de reménykedem, hogy valahogy eljutnak a soraim Önhöz.

Ha esetleg nem mondták Önnek a Rendőrség éppen a bányászbéka segge alól tekint fel a valóságra.

Mint azt az egyetlen valamirevaló tábornok le merte írni a végeken nincs pénz semmire (értsd: papír, WC papír, tolmács, szakértő) a maga által létrehozott TEK nevű semmirekellő társaság meg Q7-es Audikkal furikázik ! VÉRLÁZÍTÓ amit művelnek !!

A helyi szerveknél az őrmesterek 80-100 ezer forintot keresnek (ebből éljen meg a sok megélhetési politikus mint a Lázár haverja) amiért elvárják, hogy friss, fitt, művelt, pihent és mindig hadrafogható legyen.

A TEK-nél pedig ugyanezen őrmester annyit keres, mint a helyi szervnél egy alezredes alosztályvezető. Közben pedig SEMMIT NEM CSINÁLNAK !!! Ne feledje, ezek az emberek közülünk mentek oda és elmesélik, hogy egész nap sportolás, uszoda, lézengés a program. Hibá akarják befogni a szájukat, hogy mennyire titkos a tevékenységük !!! VICC !

Na ez a magyar közbiztonság !

Bajusz Ferenc r. őrnagy

Csak pár dolog, ami ezen a héten kibukott:
1. Ármós Sándor Pest megyei rendőrfőkapitány kiküldött vezetői körlevelében a főkapitányság rendkívül nehéz gazdasági helyzetére hivatkozva szigorító intézkedéseket rendelt el (pl. kevesebb jut benzinre járőrözni). Két napon belül az ORFK megállapította, hogy a főkapitányság gazdasági háttere stabil. Ármós Sándor hamarosan távozhat a posztjáról, mert nem ellenőrizte a jelentés valóságtartalmát, a főkapitánnyal hibás adatokat közlő gazdasági szakember ellen fegyelmi indult.

2. A Terrorelhárítási Központ valóban Audi Q7-es terepjárókat vett. Mint a TEK vezetője felvilágosított mindenkit, "ez nem kényelem és nem luxus kérdése, ez szakmai kérdés."

3. Bajusz őrnagy a már bocsánatot kért: "néhány ott szolgáló értékes embert is megsérthettem, akiktől ezúton kérek elnézést, nem ellenük, hanem egy totálisan igazságtalan rendszer ellen merészeltem szót emelni. Beszélhetnénk most a tanárok, nővérek, stb. nevében is. Melyik sor nem igaz? Régen csak hülyének néztek, de most már el is várják, hogy hülye legyél."

4. A Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetsége szombaton tüntetni fog, jövő szombaton pedig 24 órás demonstrációt hirdettek, melynek a végeztével a Hősök teréről a Parlament elé vonulnak.
 
5. A Belügyminisztérium is készül a tüntetésekre, míg Gyurcsány 2006-ban csak annyit közölt, hogy lehet tüntetni, majd megunják és hazamennek, Pintér Sándorék nem így gondolkodnak: ugyanis elképesztően sunyi módon szabadságstopot, illetve túlórát rendeltek el, mégpedig éppen a tüntetések napjára.

Az FRDSZ elnöke, Kónya Péter szerint az április 16-ai megademonstrációhoz valamennyi érdekképviseleti szervezet csatlakozott, a parancsnokok – valószínűleg a széküket féltve – nem állnak ki az állomány tagjai mellett, és azon munkálkodnak, hogy minél kevesebben legyenek a demonstráción. „A parancsnokok nyomatékosan felhívják a figyelmet arra, hogy senki ne vegyen részt a tüntetésen. Máshol, főleg a rendőrségen, berendelik az állományt arra az időre vagy laktanyaelhagyási tilalmat rendelnek el”.

Ez derül ki ebből a levélből is:

"Tisztelt Liga Szakszervezetek!
Végső elkeseredettségemben írok önöknek!!!
Veszem a bátorságot, hogy elpanaszoljam, a 2011.április 9.-re meghirdetett demonstrációjukra szívesen ellátogattam volna civilként, azonban a munkáltatóm a Készenléti Rendőrség közölte, hogy sem szabadnap sem szabadság nem vehető ki arra a napra.
Valamint a 2011.április 16.-ra meghirdetett demonstráció napjára (amikor elvileg nem dolgoznék), „kötelező” túlórát hirdettek, azt még persze nem tudni hogy milyen okból."

A TMRSZ a legfőbb ügyészhez és Hatala József országos rendőrkapitányhoz fordult:

soron kívül, de legkésőbb 2011. április 14-ig tájékoztatni szíveskedjen arról, igaz-e az az információ, miszerint az állományilletékes parancsnoki jogkörrel bíró rendőri vezetők jelentős része a jelzett napon különböző szakmai indokokra való hivatkozással helyi, területi, vagy országos rendőri akciókat, egyéb jogcímen pedig az állomány behívását jelentő intézkedéseket terveznek foganatosítani.
(…)

A Btk. 351.§-a kifejezetten tilalmazza és 2 évig terjedő szabadságvesztéssel fenyegeti azt a tevékenységet, amely során az elkövető azért, hogy jogtalan hátrányt okozzon, a szolgálati hatalmával vagy helyzetével visszaél. 5 évig terjed a fenyegetés, ha a bűncselekményből jelentős hátrány származik.

Amennyiben tehát a fentiekben utalt vezetői intézkedések kapcsán az egyébként szombati napon szolgálatos állományon kívül az állomány pihenőidős állománya jelentős részének a behívása történne meg, szakmai indokokra való hivatkozással, de esetlegesen bizonyíték támasztaná alá azt, hogy ezek rendeltetésellenesen gyakorolt vezetői intézkedések lennének, a bűncselekmény elkövetését bizonyítottnak lehetne tekinteni."
 

Sok joga nincs az embernek, szavazhat, meg tüntethet. Még ha nem is értünk egyet a rendőrökkel, akik a korengedmény nyugdíj elvétele ellen tüntetnek, megértjük, hogy ez nekik egy fájó lépés, és jogukban áll ez ellen demonstrálni.

Bár a BM megtiltotta, hogy ezt egyenruhában tegyék……

Forró lesz ez az április. Itt a tavasz, tüntetésre csábít a jó idő. Persze ha hagyják.

"Laktanyaelhagyási tilalom" … és még Gyurcsány sunyiságain voltunk kiakadva.

Megosztás