Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Dajcstomi reagálása

Hivatalos állásfoglalás természetesen nincs, talán meg se próbálták elmagyarázni a kommunikációs szakik Viktornak, hogy mi is az a Twitter, ahol a 23. szülinapon köszöntőt mondó kedvence ámokot fut.

Tamás viszont jó udvari bolondhoz méltóan élvezi a kitüntetett figyelmet, lehet nem esett még le neki, hogy nem vele, hanem rajta röhögünk, ami azért óriási különbség.

Hivatalos honlapján dicsekszik megugrott népszerűségével. Mi is nagyon büszkék vagyunk, mert a Vastagbőr is szerepel a felsorolásban, ráadásul kétszer. Talán azért, mert 5 csodás kommentet írt hozzánk. 🙂

 

A Femina.hu-nak pedig "elmondta, "szinte minden vonatkozásban megtisztelőnek érzi", hogy Charlie Sheenhez hasonlítják. Kérdésükre, hogy a színész melyik tulajdonsága passzol hozzá a leginkább, a képviselő úgy felelt: az olvasókra bízza, hogy szerintük melyik az a tulajdonság, amelyikben nem állja meg a helyét.

Hááááát, izé…….. talán, hogy Charlie nem a koleszos szobatársának köszönheti a munkasikereit?

Twitben azért próbált szerénykedni dajcstomi:

 

A Klubrádiónak pedig kifejtette, amit már ide is bekommentelt, hogy miért ne írhatna ő úgy, mint bárki más:

"A jövőben is, ha úgy érzem, hogy abban a pillanatban közlendőm van és ilyen stílusteremtő, vagy mondanivalómat ilyen stíluselemekkel jobban megjelenítő kifejezés az odavaló, akkor ezt fogom használni. Mert az a véleményem, hogy ez így emberi, ez így természetes" – fogalmazott Deutsch Tamás.

"A jó Twitter akkor vonzó, ha személyes, azaz olyan módon osztja meg rajta az ember a gondolatait, mintha a barátainak írna, miközben szélesebb közönségnek szánja. A twittelés megengedi ezt a stílust, rádióban vagy tévében, vagy a parlamentben nem szólaltam meg és nem is fogok így soha" – tette hozzá Deutsch Tamás, aki szerint furcsa, hogy egy liberális rádió a szabad stílusválasztást rajta kéri számon.

Igen, dajcstomi még mindig nem érti…. de legalább bebizonyította, hogy nem véletlenül hasonlították a csodás naptárja kapcsán Kiszel Tündihez. Fut mindenhova, ahova meghívják, hogy röhögjenek / szurkáljanak rajta egy jót. Az együttműködő kormánypárti politikus mintapéldánya örömmel szalad az ellenzéki tévébe interjút adni! 

Sajnos azonban tegnap a szülinapi buli betett Tominak, így nem ért oda ma reggel. Csak telefonon válaszolt a kérdésekre, benyomásaim szerint több oldal előre megírt szöveget felolvasva.

Megosztás