Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Nem zörög a haraszt, ha az álamfő fújja …

Nézzük időrendi sorrendben az eseményeket, úgy az igazi 🙂

03.19. szombat
A Hírszerző galád módon nyilvánosságra hozta Pali bácsi "álamfői" üdvözletét. A hétvégén ezen röhögött (vagy sírt) az ország. Mi is.

03.21. hétfő
A TV2 az ÉLŐ vetélkedőjében, a "40 milliós játszmában" egy aktuális kérdést tett fel

03. 22. kedd
Rényi Ádám, a TV2 kommunikációs vezetője, a műsor főszerkesztője azt nyilatkozta, hogy "a műsorban mindig vannak aktuális kérdések, a hétvége kiemelkedő híre pedig az volt, hogy Schmitt Pál köztársasági elnök tavaly egy étterem üzenőfalára helytelenül írta fel az államfő szót. Jó ötlet volt a szerkesztőség részéről a politikával kapcsolatos kérdés, mert hatalmas sajtóvisszhangja lett az esetnek. Egy kereskedelmi televíziónak pedig fontos, hogy beszéljenek az adott műsoráról. A politika részéről nem kaptunk visszajelzéseket a hétfői adással kapcsolatban, se elmarasztalót, se dicsérőt."
 
03.24. csütörtök
Friss hír: Alig két hónap után távozik a TV2-től Rényi Ádám kommunikációs vezető, aki egyben a 40 milliós játszma című vetélkedő főszerkesztője is volt.
"Már korábban is szakítani akartam a televíziós kommunikációval, de nem tudtam nemet mondani a TV2-nek. Rá kellett jönnöm, hogy nekem már más szektorban van a helyem. Simon Zsolt vezérigazgatónak és csapatának sok sikert kívánok a TV2 megerősítéséhez." – nyilatkozta Rényi Ádám

Valóban nagy visszhangja lett Ádám, szerintem megérte 🙂
Az igazság persze "odaát van" és természetes semmilyen összefüggés sincs az események között.

Megosztás