Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

A Viharsarok szélmalomharcosa újra támad

Remélem, mindenki emlékszik még az internettel és úgy általában a szólásszabadsággal szembeszálló orosházi szocivitézre, Fetser pajtira, aki csúnyán alulmaradt Sajtosszenya ellen.

Még Draskovics sem vállalta be a "joghézag" (gy.k.: egy gépről többen komentelnek, beazonosíthatatlanul, tág korlátok között) megszüntetését, nem vezették be a személyi számhoz kötött kommentelést, Jánoson viszont hetekig jókat röhögtünk, és persze fogalommá lett a neve.

Most bebizonyította, hogy teljesen megérdemelten, ugyanis roppant kitartó…. vagyis tényleg egy segghülye őskövület, akinek a királyi párról a Lendvai Ildikó – Erdős Péter kettős ugrik be elsőre. A közel 2,5 évvel ezelőtti kudarc nem szegte kedvét, nemrég megint kiszúrt egy róla csúnyát bepötyögő hozzászólót.

Az OrosCafén tavaly novemberben megjelent "Fogja be a száját az ellenzék" című cikkhez a Levente álnéven (!!) író személy ezt merészelte hozzáfűzni:

"A fent említett két szoci káder lopott már annyit, hogy soha se kell nekik dolgozni, igaz soha se dolgoztak."

 

Példátlan, ugye? Fetser János nem is hagyta szó nélkül, ismét beindította a szerkezetet, ahogy 2008-ban. Megdöbbentő, de végülis neki van igaza, hisz még mindig ugyanúgy működik minden! Miért is ne ugráltatná a rendőrséget, ha az vevő a füttyszavára?

2010. november 23-án Fetser János e-mailben kereste fel az OrosCafé.hu felelős szerkesztőjét, Melega Krisztiánt, kérve a hozzászólás törlését.

A szerkesztőség egyöntetű álláspontja az volt, hogy nincs miért törölni a kommentet, meglátásuk szerint az nem mutat túl a véleménynyilvánítás szabadságán. Ráadásul az Alkotmánybíróság korábbi döntése értelmében egy politikusnak többet kell tűrnie. Ez bele is került a válaszlevélbe.

 

Ezután hosszú hetekig semmi nem történt. Majd 2011. február 14-én levelet hozott az Oroscafénak .…no nem a posta, hanem egy rendőrségi futár. Ebben a nyomozók Fetser János helyi lakos feljelentése alapján kérték, hogy adják ki a "Levente" nevű kommentelő adatait.

 

 

Szót fogadtak.

 

 

Várjuk a fejleményeket.

Vajon Leventénél is lesz házkutatás, kihallgatás, mint anno Sajtosszenyánál?

Megismétlődnek a 2008-ban történtek, mert Orosháza szoci potentátja úgy kívánja?

Olyan jól sikerült a modern baloldal megújulása, hogy az ilyen Fetser-kaliberű begyöpösödöttek még mindig ott vannak a krémben…

A kedves helyi hatóságok meg kinyalják a seggüket, elvégre ápolni kell a kapcsolatokat, sose tudni mire lesznek még jók, vagy éppen hogyan és mikor alakultak ki…
Ha a Jani boldogságához csak egy ilyen nóném kis Leventét kell megfingatni, akkor már el is van intézve!

zero:
Fetser, helyi komcsi kiskirály nem semmi egy figura, a feljelentéscunami után volt bőr a képén március 15-én az ünnepi koszorúzáson egy gyászszalagot kötni a koszorúra, mert "Magyar Köztársaságban a január 1-jével hatályba lépett médiatörvénnyel megszűnt a sajtószabadság".

Megosztás