Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Ismét hülyének néztek minket

Tarlós István március 2-án jelentette be, hogy az egyik, még név nélküli budapesti teret Elvis Presley-ről kívánják elnevezni, és "kérjük, hogy szavazataikkal segítsék a város vezetőit és döntéshozóit abban, hogy eldönthessék; a jövőben Budapest mely közterülete viselje esetleg az Elvis Presley tér elnevezést."

A budapest.hu-n lehetett szavazni a 12 helyszínre, tegnap, március 15-én lezárult a szavazás, és a Margit híd budai hídfője nyert.

Ma meg is jelent a Városháza közleménye:

 

 

A szóba került helyszínek között az első helyen a Margit híd budai hídfője végzett. A főváros vezetése az erős lengyel kötődés miatt nem ezt tartja a legmegfelelőbbnek, ezért a még dobogós VIII. – IX. kerület Ferenc körút – Üllői út közötti részét javasolja a Közgyűlésnek Elvis Presley-ről elnevezni.

 

Budapest, 2011. március 16.

 

                                                                               Szűcs Somlyó Mária

                                                                           kommunikációs igazgató

 

 

Az ilyen faszságok miatt lehet szép lassan elveszíteni a népszerűséget …

Minek kellett ez a "szavazás", "kérdezzük meg az embereket", parasztvakítás, ha leszarják az eredményt? Házhoz megyünk a faszkorbácsért Pista, és még be is csengetünk? Ennyire hülyének tetszik lenni? Vagy ennyire hülyének nézi a választóit? Szeretnénk kérni, hogy legközelebb a kis farkincájával játszadozzon, ne velünk. Elképesztő az egész, saját maguknak csinálják a botrányt …

Tarlós amúgy 24 órával korábban az ünnepi beszédében azt mondta, hogy "akiktól át kellett venniük a hatalmat, azoktól nem áll távol a cinizmus, a gátlástalanság, a hataloméhség és a szemtelenség."

Önöktől sem …

Megosztás