Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

96,8% !!! ÓRIÁSI siker !!!

Selmeczi Gabriella, nyugdíjvédelmi megbízott megtartotta a diadalmas sajtótájékoztatóját, valószínűleg napok óta erre készült. Minden mondata csodálatos:

"Óriási siker, hogy a nyugdíjvédelmi program keretében a magán-nyugdíjpénztári tagok 96,8 százaléka választotta az állami nyugdíjrendszert.

Mindenki jól járt a nyugdíjvédelmi programmal. Minden magyar állampolgár válláról lekerül az az iszonyatos teher, amit a magánnyugdíjrendszer okozott, hiszen adó vagy járulék formájában mindenkinek fizetnie kellett.

Az emberek visszakapták a választás szabadságát, hiába próbálták az ellenzéki politikusok az emberek bizalmát megingatni.

Az MSZP az utolsó hetekben pedig már képtelen volt eltitkolni, hogy a magánnyugdíjpénztárak mögött álló milliárdos spekuláns üzletember védik. Reakcióikból az is kiderült, hogy üzleti összefonódások is lehetnek az MSZP és az üzleti körök között."



Ó, Nyugdíjvédelmi Asszony, köszönöm, hogy választhattam.

Köszönöm, hogy lekerült a vállamról ez az iszonyatos teher.

Köszönöm a lehetőséget, hogy 2 700 000 forinttal segíthettem az országot.

A mai diadalmas nap árnyékában megbújik egy apró, szinte említésre sem méltó hírecske: Fellegi Tamás miniszter, aki saját hatáskörében dönthet az áram áráról, előzetes bejelentés vagy tájékoztatás nélkül, a legnagyobb kussban 6%-kal felemelte az áram árát. Tegnap megjelent a Magyar Közlönyben, és febr. 1-én, vagyis ma már hatályba is lépett az új ár. És ezt a +6%-ot az állam teszi zsebre.

Az áram áráról többször volt már szó itt a blogon is, mivel az extraprofitot (amin még a korrupciókutató is meglepődött) a kedves szocialisták voltak olyan aranyosak, hogy a krízisalapba tolták át, ahelyett hogy … ugye, már az is kiderült, hogy nálunk nálunk a legdrágább az áram ára.

Elképesztő ez a Fidesz … és ez még egy nagyon finom szó, amit használtam.

Magyarázat nélkül, jóformán titokban emelni az áram árát, miközben a Fidesz éve óta az extraprofitok letöréséről beszél, és hogy a háztartások rezsiköltségét csökkenteni kell. 

De az persze ÓRIÁSI nagy siker, hogy megszopattak / megzsaroltak 3 millió embert, és nagylelkűen lehetővé tették, hogy két igen rossz opció közül "választhasson" mindenki. Főleg annak a tekintetében, hogy az emberek nem pénzügyi zsenik, és amúgy is, ki tudja mi lesz 1 vagy 3 vagy 20 év múlva?

Keményen indítja a Fidesz a februárt.

Megosztás