Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Deutsch Tamás ajánlásával: Elég a hazugságokból!

Deutsch Tamás aktivizálta magát, előbb naptárat készített, majd a "megtámadott" Orbán Viktor segítségére repült haza Brüsszelből.

Az EU elnökségi nyitány az EP parlamentben roppant szórakoztatóra sikeredett, ahány újság, annyi nézet: Alázás! Szégyen! Orbán a hős! Megvédte a magyarokat!

Magyar Hírlap:
Az örök kedvencüket is bevetették végre a nagy kommunikációs háborúban: "Egy miniszterelnöknek meg kell védenie a hazáját ilyen helyzetben, Orbán Viktor ezt tette. Ez az, ami miatt a szocialistákat eszi a frász, mert Magyarországnak most olyan vezetője van, aki megvédi az ország polgárait" – fogalmazott Szijjártó Péter a kormányfő szerdai, strasbourgi beszéde kapcsán.

Szijjártó Petit nehéz lekörözni kommunikációban, Deutsch Tamásban is lehet, csak Orbán egy mondata maradt meg: "a választást az interneten és a Facebookon nyertük meg."

Deutsch nyilvánosan bejelentette, csatlakozik a Facebookon indult "Elég a hazugságokból" csoporthoz, "mert eljött az idő, hogy mi is tegyünk azért, hogy legyőzzük a hazugságokat, meg kell mutatni, hogy ebben az országban szabadság, sajtószabadság és véleménynyilvánítási szabadság van, ezért legyen a Facebook magyar oldalai között a legnagyobb ez a kormány mellett kiálló közösség. Egymillió embert várok, akik „lájkolják” a kezdeményezést, mert nem lehet, hogy MSZP-s politikusok, és volt SZDSZ-esek a szabadságról beszélnek, de közben minden szó, ami elhagyja a szájukat, hazugság."

A legtöbb követője jelenleg a Túró Rudi klubnak (?) van, 265 ezer ember, szóval hajrá Tamás, meglesz az az 1 millió :-))

Maga a Facebookos oldal remek, mintha a legendás zombikocsma, a kapcsolat.hu költözött volna át a FB-ra, csak más színekben, de arccal és névvel felvállalva a beírt mondanivalókat.

Mindenesetre 2000 tagjuk már biztosan van, ennyi ember gondolja, hogy a volt SZDSZ-es meg a szocik irányítják a világpolitikát meg a nemzetközi sajtót.

Egyesek máris tüntetést szerveznének a kormány mellet 🙂

Ajánlott olvasmány az üzenőfal:


 

 

Megosztás