Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

UD Zrt. hangfelvételek: mocskos ügyek

Egy újabb adag lehallgatott telefonbeszélgetés került fel a Youtube-ra, ahol az UD Zrt vezetője, Tóth János telefonon beszélget bizonyos "nagyhatalmú" emberekkel és kollégaival. (A beszélgetéseket a Nemzetbiztonsági Hivatal munkatársai készítették.)

A felvételekre egy szót tudok mondani: csodálatosak, az alapján, ami elhangzik, az egész bagázsnak kijárna vagy 60 év … pár részlet.

Sajnos a felvételeket törölték …
"Ez a csatorna már nem érhető el, mert a felhasználó megszüntette a fiókját."
(Mondjuk nem is csodálkozok.)

Azonban ami egyszer már kikerült az internetre …. innen letölthető az összes, egy csomogban, gyorsan (letöltéshez jobb alul: Save file to your PC: click here).

Tóth Jánosnak az egyik beosztottja jelenti, hogy Szanyi Tibor zárt körben, 22-25 fő előtt állítólag azt mondta: amennyiben van váltás, akkor az OMV nagyon nagy pénzt hozna ide, ha törvényt módosítanának. Szanyi szerint az OMV többségi tulajdonába kerülő Mol az állam számára kedvező befektetéseket "eszközölne". Szanyi beszélt emellett a jelenlegi tulajdonosi kör felszámolásáról, meg arról, hogy minderre van konkrét ajánlat is. A megbeszélésen a szocialisták mellett részt vett egy-két – ahogy elhangzik – szadeszos is. A parlamentben Szanyi egyébként a törvénymódosítás (lex Mol) ellen szavazott.

Szanyi mindent cáfol:
"Mindaz viszont, ami a felvételeken hallható, nettó baromság. Az OMV és a Mol közötti háborúskodásról egyetlen alkalommal tettem említést, amikor közgazdászhallgatóknak a dolog természetrajzáról tartottam előadást."

Folytatás: Hernádi Zsolt (MOL elnök) nagyon érdeklődött az ügy íránt, izgatottan hívta Tóth Jánost:

 

Tóth János:
Szervusz Elnök úr, parancsolj! Pénz nem hangzott el, "nem cash zsebbe" lenne, hanem különböző részvények átcsoportosítása hangzott el, és az üzlet megkötése után részvényvételi opciót kínálnának fel az érintetteknek. Jelentős összegről lenne szó. Másik oldal is benne van, a szadesz.


Tóth János hívja Hernádi Zsoltot, és egy bizonyos szoci csoport vezetőjét ajánlja be a MOL elnökének.

"Egy volt ügynök srác hozta össze a kört, Horn Gyula baráti köre, régi káderek. A neve Németh Attila, régi bolsevik káder, az Új Kézfogás alapítványnak volt az elnöke, ami egy szoci pénzmosó műhely, jelenleg az OTP romániai cégénél dolgozik."

Tóth János hívja Csányi Sándor (OTP elnök) feleségét, Csányi Erikát:

Csányinak vitás ügye van egy illetővel, és a felesége az UD Zrt-vel és rendőri segítséggel megpróbálnák kicsinálni … beviszik 72 órára, kap kép pofont, és megfenyegeti, hogy ha nem hagyja abba, kap 5 évet. Valamikor csak megijed …

Mint a többi beszélgetésből is kiderül és Tóth Csányi Erikának konkrétan néven is nevezi, az UD Zrt. alkalmazottai az illető nevében zsaroló emaileket hamisítottak, mint egyik lehetséges elintézési mód. Ha ezeket elküldenék Csányi cégének, mintha ez az illető írta volna, a rendőrséggel már egyeztetett módon az illetőt 72 órás előzetes letartóztatásba helyeznék zsarolás vádjával. A rendőrségen felpofoznák és megfenyegetnék, hogy vagy leszáll az ügyről, vagy „kap öt évet”.
A másik lehetséges megoldás az volna, hogy az Ud Zrt. emberei az illető lakhelyét kikutatják, megvárják a háza előtt és megfenyegetik, hogy szarrá verik, ha nem tágít.
A harmadik, Tóth által javasolt „megoldás” szerint Csányi ajánljon az illetőnek egy személyes találkozót. Erre elcsalják az illetőt, majd kést csempésznek a ruhájába és lefogatják rendőrökkel.

Csányi Erika vagy 10 percig konspirál Tóth Jánossal, hogyan csinálják ki az illetőt.

Tóth József hívja munkatársát, Horváth Józsefet. Horváth a felvételeken kézeltörést és a bizonyítékok elsikálását emlegeti, és nyáron a Fidesz Őt nevezte ki a Katonai Elhárítás vezetőjévé (!!!).

Néhény százezer ember adatait szeretnék megszerezni …

Megosztás