Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Az emberek emberének embere megmagyarázta

Kiss Norbert a KEH Társadalmi Kapcsolatok Hivatalának vezetője. Az esztergomi ferences gimnáziumban végzett, harmincas éveiben jár. Kamaszkorában kosárlabdázott, majd sportdiplomáciai pályára készült, így került kapcsolatba a Magyar Olimpiai Bizottságot 1989 óta irányító Schmitt-tel. Évekig a személyi titkára volt Pali bácsinak, majd követte a Sándor-palotába is.

Heute morgen a köztévé Ma Reggel című műsorában kérdezgette Süveges Gergő Schmitt újévi beszédéről, különösképpen annak a Hivatal honlapjára hibásan felrakott verziójáról.

Mivel múltkor Kiss kiválóan megmagyarázta Schmitt Pál ultraciki alkotmányjavaslatát is, sejteni lehetett, hogy most is sikerrel veszi az akadályt. Így is lett. Az interjú csodásan sikerült, az emberek emberének embere összevissza beszélt, javarészt hülyeségeket. 

 

A videónál is epicebb azonban az írás, ami felkerült róla a hirado.hu-ra. Gondolni sem merek arra, hogy szándékosan rakták ki így, tele helyesírási hibával, afféle nyelvnyújtogatós iróniaként. Nem, ez elképzelhetetlen. Most, hogy a híresen fideszbarát (ahogy Lendvai anyó mondja, "Orbán Viktor disc-jockey-ja") Rákay Philip lett az M1 vezetője, biztos nem fordulhat elő ilyen.
De nagyon nem lennék most Papp János helyében….

Megosztás