Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Ki volt november legpofátlanabbja?

Gyorsan zavarjuk le az utolsó két hónapot … novemberben teljesen egyértelmű, hogy ki volt a hónap (vagy az év) legarcosabb embere. Lassan mondom, hogy mindenki megértse: ma-gán-nyug-díj

1. Schmitt Pál
Pali bá’, a Nemzet Tolla megválasztása óta sok mindent nem csinált, mindent törvényt aláírt, amit felküldtek Neki a Sándor-palotába, de az még minket is meglepett, amikor még ezt sem tudta kivárni, és személyesen ment be az Országgyűlésbe, hogy minél hamarabb meglegyen az az aláírás … emellett erősen védte a magyar nyelvet.
 
2. Szaniszló Sándor
Sanyi (MSZP), a tökös gyerek az új Fővárosi Közgyűlésből feljelentette Ughy Attilát, mert az átadott egy traktornak behajtani tilos táblát Horváth Csabának, emlékül. Szaniszló szerint ilyen táblával legálisan képviselő nem rendelkezhetett, ilyen táblát nem vett senki az elmúlt 40 napban.

3. Matolcsy György
Ugye nem lehet ezeket a mondatokat elfejteni …
"Elveszíti jogosultságát az állami nyugdíjra az, aki úgy dönt, hogy magánnyugdíj-pénztári tag marad.
(…) Miután azonban a pénztártag kiírta magát a közösségből, szakított a közösséggel, és egyéni úton jár, az csak a 10 százalékos befizetésével rendelkezhet, mert csak az a jövő.
"
És ugye azt se felejtsük el, hogy amikor megkérdezték, hogy miért is lépett be a 90-es évek közepén a magánnyugdíj-pénztárba, foghegyről csak ennyit vetett oda: "Az ilyen ügyeket a feleségem intézi."
 
4. Szijjártó Péter
Peti is megszólalt nyugdíj-ügyben és esélyes, hogy az év mondatát adta át az Zembereknek:
"Ha egy kormánynak az a feladata, hogy megmentse az emberek nyugdíját, nem a blogolók véleményével kell számolnia. (…) A nyugdíjmentő törvénycsomag elfogadásával mindenki jól jár."

5. Selmeczi Gabi
A nyugdíjvédelmi megbízott novemberi teljesítménye tényleg példátlan, az egy dolog, hogy  folyamatosan, teli szájjal mosolyogva össze-vissza beszélt, de mint kiderült, halvány fogalma sincs az egész nyugdíjkérdésről.

Megosztás