Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

2011!

2011 !!!

Boldog új évet kívánok mindenkinek!

Nyomjuk tovább, ahogy (és ameddig) csak bírjuk …

2010-ben ketten Laspalmassal (megy egy fél eric) 625 posztot írtunk, részt vettünk két választásban, meg egy olyan fülkeforradalom izében is, volt 1 314 299 egyedi látogatónk, akik 4 067 314 látogatást és 8 267 965 oldalmegtekintést hoztak össze …  nem is rossz ez az eredmény "egy blogtól"!
173 országból voltak látogatóink, és egy, az 1 db látogatónk volt Kubából, Nepálból, Bhutánból, Burkina Fasoból, Réunionból, a Virgin szigetekről, Guadeloupe-ról, Beninből, Lesothoból, Saint Pierre és Miquelon-ról és Guineából. Ez természetesen ugyanolyan rejtélyes, mint az 58 (!) látogatónk a Saint Kitts és Nevis szigetállamról … (aki onnan olvasott minket, dobjon nekünk egy levelet! 🙂

Köszönjük mindenkinek! Minden olvasónak, látogatónak, kommentelőnek, trollnak, bértrollnak, még Fellegi miniszter úrnak is! :-))

A sok bunkó trollnak meg üzenném, hogy vége van az anonim időknek, mindenki számon lesz tartva, és egyesével el lesz vele beszélgetve! Van erre egy külön hivatal is, úgyhogy a hülyeséget meg trollkodást próbálja még a kedves Troll úr / Troll asszony is elfojtani magában, kivéve, ha ezért fizetik valamelyik pártközpontból (nem kívánom senki munkáját elvenni, 1 millió új munkahely lehet 1 millió fizetett troll is, csak jelezze nekem, hogy ő egy pártbértroll).

Így az új év első percében először is a legmélyebb és legmelegebb nyelvcsapásokkal szeretném üdvözölni az Európai Unió soros elnökét, az Elnök urat, ha már szabad így hívnom … ezzel a következő 6 hónapra a móka garantált, remélem sok szép pillanattal örvendeztet meg minket és az egész Európai Uniót az Elnök úr, magyar hangja Szijjártó úr, a tolla Schmitt úr, a gazdasági guruja Matolcsy úr, a nyugdíjvédelmise Selmeczi asszonyság, médiafelügyelője Szalai asszonyság … és az egész csapat, akik most kitágítják végre az ország határait, és rendet csinálnak ebben a kurva Unióban! Biztos vagyok benne, hogy úgy adjuk át a stafétabotot július 1-én, hogy az Unió lekörözi Kínát is, mert az Elnök úr sosem végez félmunkát! (Elöször is persze annak is örüljönk ha az első delegációk gond nélkül eljutnak Ferihegyről a szállodájukban és onnan Gödöllőre … viccország viccfőváros képes meglepetéseket okozni!)

Erőt, egészséget és Uniós Együttműködési Rendszert kívánunk Elnök úr!

Megosztás