Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

A luxemburgi külügyminiszter a tűzzel játszik

Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter szerint az elfogadott médiatörvény "egyértelműen sérti az Európai Unió szerződéseinek szellemét és betűjét. Felveti a kérdést, hogy egy ilyen ország méltó-e az EU vezetésére."

Meg még olyat is mondott, hogy "a törvény közvetlenül veszélyezteti a demokráciát. Az állam ellenőrzést fog gyakorolni a vélemény fölött. Mostanáig Aljakszandr Lukasenkót (fehérorosz elnököt) tekintették az utolsó diktátornak Európában. Nem ez lesz a helyzet, amikor a törvény hatályba lép."

Jean, Jean … drága jó Jean … te most az Európai Unió következő, soros elnökét diktátoroztad le? Hát bölcs dolog az ilyen? Nem kaptad meg a tájékoztatót az áprilisi fülkeforradalomról, a NER-ről, a NENYI-ről, a parádés és mindenre kiterjedő Elszámoltatásról, a mindent elsöprő népakaratról?

A Neved biztos felkerül a Listára, januárban vissza fog Rád térni a Orbán Elnök úr!
A szavaid mögött egyértelműen a Török Zsolt – Szanyi Tibor páros aknamunkáját sejtjük!

Már egyáltalán az "országod" is egy vicc, aminek a "külügyminisztere" vagy, és egy ízig-vérig ősdemokrata államférfinek szólsz be?

A Médiatörvény egy teljes szuper dolog, a kormányszóvivő asszony is megmondta, hogy "végignéztem a törvényt, és egyetlen egy olyan részt sem találtam benne, ami nincs benne valamelyik nyugat-európai ország gyakorlatában."

Jean Asselborn ráadásul aljas és pimasz módon Lukasenkó Elnök urat is belekeveri az Orbán Elnök úr elleni rágalomhadjáratba.

Miközben a baráti Fehéroroszországban személyesen Lukasenkó Elnök úr jelentette be az újságíróknak, hogy "elég volt az élcelődésből. Felelni fognak minden egyes szavukért. Megreformáljuk az internetet is, nyugati szabványoknak megfelelően."

Lukasenko Elnök úr lába nyomába sem érhetünk, hiszen ott már idén bevezették a "nyugati szabványokat", míg mi csak próbálkozunk vele: Fehéroroszországban minden internetes oldalt be kell regisztrálni az államnál, minden internetes oldal csak fehérorosz térhelyről működhet. Bármely honlapot az internetszolgáltatóknak 24 órán belül blokkolniuk kell, ha erre utasítják őket. Aki külföldre szökik, és onnan szolgáltat, azt megbüntetik.

Nálunk meg ilyen Mong-félék, akik az államtól kapják a fizetésüket, pimasz módon nem szólalnak meg élő adásban, és még ki sem basszák … na meg az ilyen Vastagbőr féle blogok is vígan működhetnek. Hát hogyan lehet minket Fehéroroszországhoz hasonlítani?

Itt (még) csak vágyálom ezek a "nyugati szabványok", én maximálisan bízom a Orbán Elnök úrban, ilyen népakarattal egyszerűen nem lehet félmunkát végezni, meg hát különben is, megmondta a Orbán Elnök úr, hogy kelet felé kell nyitni … Fehéroroszország, Oroszország, Kína.

Megosztás