Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Ajándékozzon egy darabka pártot!

Van egy párt, amelynek semmi pénz nem elég.

Előálltak egy formabontó ötlettel, így a gázutalvány és a munkajegy után 2010-re megszületetett a pártoklevél is, mint karácsonyi ajándék.

 

 

 

Szerencsére vannak kommentek is az íráshoz, kötetlen stílusban megmondják a tutit, hogy mégis mire kell pénz..


  1. Member
    szerint:

    Nem túl szerencsés a politikához kötni a karácsonyt, akármilyen nemes is legyen a cél.

     

  2. DrGonzo
    szerint:

    Ezt ti se gondoltátok komolyan, vagy ha igen, hát valami tényleg nincs rendben a fejekben.

     

  3. Elsasser T. Csörsz
    szerint:

    A Jobbik is nagyon sokszor fordult a szimpatizánsokhoz anyagi támogatásért és kapott is, de amióta parlamenti erő lett nem mondja azt magáról, hogy nincs pénze. Mert van. A párttámogatás, a pártalapítvány támogatás, a képviselőket érintő “pártadó” elegendő jövedelmet biztosít, ezenfelül a tagok és a pártközeli vállalkozók is támogatják a Jobbik. Szóval ez a koldulás okafogyottá vált.

    Pártot egy ilyen ünnepre Ne, már, ez viccnek nagyon rossz,ha meg komoly, akkor meg gondoljátok árt, mert ez az ötlet inkább megosztó, mint megosztható.

     

  4. Jámbor András
    szerint:

    Member nem nyúljuk le a karácsonyt, nem mászunk be a szobátokba, nem azt kérjük csenedes éjl helyett az LMP indulót énekeljétek :D

    Csupán arról szól a dolog, hogy ha gondolod, támogasd az LMP-t. Még hozá olyan módon, hogy ha van ismerősöd aki LMP szimpatizáns akkor neki ahelyett, hogy valami csili-vili fölösleges ajándékot vennél, lepd meg egy olyan dologgal ami hasznos és ő is örülne neki. De semmit sem erőszakolunk rád.

    Nem magát az ünnepet próbáljuk behálózni, nem magát az est szentségét. Egy adott embernek ez is egy ugyanolyan jó ajándék lehet mint egy pulcsi.

    Egyébként se az számit, hogy mit adsz, hanem hogy, hogy adod!

     

  5. Jámbor András
    szerint:

    Elsasser T. Csörsz: Ne hasonlítsunk össze egy több ezer tagú 6-7 éves szervezetet egy 700 tagú lassan 2 éves szervezettel. Ha kiszámolod az LMP kb 250 milliós támogatása nettó 140 ezres bérekkel 100 ember fizetésére lenn elég. És akkor ebben nincs benne a telefonszámla, a rezsi mondjuk 10 millió területi szervezetek támogatása havi mondjuk 150 ezerrel számolva (ami semmire nem elég) 30 területi szervezetnél 54 millió. Stb, stb, stb Van egy kb 100-150 milliós adóság.

    Az LMP mögött meg nincsenek ilyen-olyan támogatók. Mért lenne gáz politikára pénzt kérni?

    Egyébként pedig nem a bejglit kérjük el az asztalról. És nem is a Jézuskát vesszük el a fa tetejéről.

     

  6. CsM
    szerint:

    Kedves Mindenki!

    Bár én is kicsit berzenkedtem a politika és az ünnep összekapcsolásán, számomra is inkább vicces, humoros, kedves kezdeményezés. Nem állítunk senkinek a képébe kettőskeresztet nagymagyarkodva, nem fognak az egyébként nem politikai célokra épített templomokban a szószékekről minket támogató misék hangzani, nem fogunk az állampolgároktól lenyúlt milliókból ajándékokat osztogatni. Szerintem, ez még bőven belül van a tűréshatáron. Aki meg kételkedik esetleg abban, hogy pénzre van szükségünk, nyugodtan eljöhet segíteni önkéntesként, és ezzel csökkentheti a kiadásainkat, vagy lehet tag, a tagdíjjal hozzájárulva.
    Ami a viszont a lényeg:
    Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet!
    Remélem, a mi karácsonyfánk nem fog elsétálni a helyéről, eddig csak eldőltek néha.
    Szép Napot!

Megosztás