Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

„Nagy az igény” – a Jobbik segítene

Ferenczi Gábor és Szávay István (Jobbik) tegnap benyújtott egy törvénymódosítást az Országgyűlésnek. Nem nevezném az ország legfontosabb ügyének, kész szerencse, hogy van egy olyan párt, amely segítene az "érintetteknek".

Nem könnyű az ellenzéki pártoknak az aktív parlamenti munka látszatát összehozni, keserves lesz az év végi számvetés, de azért ez a T/1954-es javaslat nagyon mókás … még azt sem mondanám, hogy órákat dolgoztak a megszövegezésével.


"A
nemesi előnév Magyarországon a nemességre utal. A nemes Urak használták az előnevet miután hűbér gyanánt nyertek egy területet királyi szolgálatban. Ezt a nemes Úr a vezetékneve elé szokták helyezni, például: nagybányai Horthy Miklós."

Vajon mit főznek ki legközelebb a Jobbik boszorkánykonyhájában? Mit hagy meg nekik a Fidesz, a mivel a saját ki homokozójukban eljátszhatnak?

Ja, most látom, hogy egy másik jobbikos párocska sikeresebb kört zárt, mivel nekik köszönhetően és Fidesz támogatásának csak 20% lehet a bűnügyi hírek aránya a hírműsorokban. Novák és Pörzse urak szerint ugyanis a "bűnügyi tematikájú hírek túlsúlya "a társadalomra kifejezetten depresszív, félelemkeltő és negatív hatással bír".

Elképesztő, hogy aggódnak a Zemberek lelki nyugalmáért …
Vajon mi mindent fognak még megrendszabályozni?! A politikusbűnözés az vajon bűnügyi tematikájú? Ki fogja mérni, hogy akkor most 19% vagy 21%? 

Megosztás