Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Licitálj a kertévé sztárjának levetett göncére

Tegnap este belenéztem a Megasztárba, gondoltam már csak négyen vannak, ők már biztos tudnak énekelni, Eszenyi aktuális maskaráján meg legalább röhöghetek egy jót.

Jó döntés volt, a műsor alatt ugyanis belefutottam a mostanában erősen gondozatlan bulvárvonalunk abszolút ezévi győztesébe.

Egy olyan epizódba, amely az "Én érzem magam kellemetlenül a bohócpapagájnak öltözött, zárlatos diszkógömb módjára pörgő műsorvezető helyett" című 10-es toplistán nekem már örökös első marad.

Liptai Claudia két ének, a szavazzon-mantra és a nyeremények rengetegszeri bemutatása között tartott egy kis szünetet, és szomorú arccal mesélt egy 6 hónapos kislányról, akinek májátültetésre van szüksége. Donor a baba saját édesanyja lesz, a műtétet Németországban fogják/akarják elvégezni, de a családnak szüksége van még 1.000.000 (egymillió) forintra, EZÉRT ő úgy gondolta segít, és FELAJÁNLJA egy korábban viselt Megasztár-műsorvezetői ruháját LICITRE. Ebben a TV2 is nagy segítséget nyújtott neki, és három műsor -Megasztár, Mokka, Frizbi- is összefogott az ügy érdekében, Hajdú műsorának oldalán lehet licitálni (egyelőre nem nagyon pörög).

Arról a csatornáról beszélünk, amelynek 2008-ban rekord, 26,527 milliárdos bevétele volt, és 2010-ben is "bevételei csak minimális mértékben (-5%) csökkentek". És arról a nőről, aki minden pislogásával újságcímlapon van, két (?) műsort vezet a kertévében, és még egy sorozat legjobban fizetett üdvöskéje is. Nem azt mondja, hogy "Ennyit és ennyit adtam a kislány gyógyulására én, ennyit pedig ez és ez a műsorvezető kollégám, így meglett a hiányó összeg", hanem a Nézőket kéri, hogy segítsenek. Mert a Nézők, az valami elvont fogalom, egy arctalan massza, akikre mindig lehet számítani, szavaznak, esemeseznek szórakozásból, unalomból, rajongásból, és ha segíteni kell, akkor se vallanak szégyent, legyen szó vörösiszapról, árvízkárosultakról, mentőszolgálatról, rákalapítványról, bármiről…mindig komoly summa gyűlik össze, most is biztos hamar meglesz az egymillió forint…. 

 

 

Kedves TV2 és Liptai Claudia!

Szégyelljétek a pofátokat, és menjetek a jó büdös p*csába!

Adakozás helyett mástól koldul a zsugori, mi?

Nálatok már csak a Facebook-sztrájkot tartó külföldi celebecskék szánalmasabbak.

Megosztás