Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

A traktortábla-gate

Demszky kurva traktoros táblái még gazdája "távozása" után is milyen galibát okoznak …

Feljelentést tett a rendőrségen Szaniszló Sándor (MSZP), a Fővárosi Közgyűlés tagja, mert álláspontja szerint Ughy Attila (Fidesz-KDNP) nem rendelkezhetett legálisan olyan "mezőgazdasági vontatóval behajtani tilos" táblával, mint amilyet a testület legutóbbi ülésén adott át Horváth Csaba (MSZP) volt főpolgármester-helyettesnek.

A Közgyűlés alakuló ülésen adta át Ughy az egyik ilyen táblát Horvát Csabának, emlékül a csodálatos 2006-2010 közötti ciklusról.

Szaniszló nagyon tökösen szót kért a Közgyűlésesen, és bátran beszámolt hőstettéről, hogyan leplezte le eme fertelmesen gonosz fidesznyik szabálysértést:

Szaniszló Sándor a közgyűlés pénteki ülésén napirend előtt bejelentette: csütörtökön feljelentést tett a rendőrségen az ügyben, ugyanis a "mezőgazdasági vontatóval behajtani tilos" táblával legálisan képviselő nem rendelkezhetett, ilyen táblát nem vett senki az elmúlt 40 napban. Mint mondta, eredetileg 153 ilyen közlekedési táblát tettek ki, ebből 23-at szedtek be, egy tábla ára közel 6 ezer forint. A képviselő kérte Ughy Attilát, álljon a hatóság rendelkezésére.

Szerencsétlen Szaniszló, vajon meddig kutatta az adatbázisokat, hogy vettek-e ilyen táblát az elmúlt egy hónapban? … ?

A Szaniszló vs. Ughy meccs egy picit korábban kezdődött, így egy picit érthetőbb lesz eme remek traktortáblás-ügy:

Szaniszló ugyanis a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. felügyelőbizottsága elnöke volt a választásokig, mint a Hagyó-Mesterházy duó embere.
Tavasszal Ughy levélben kérdezte Szaniszlót, hogy "ha tudott róla, hogy az MSZP-SZDSZ-es városvezetők "házipénztárnak használták" az FKF-et, miért nem jelentette a hatóságoknak, és miért nem indítványozott vizsgálatot. Ha nem tudott róla, akkor hogyan igazolhatja tényleges és lelkiismeretes munkavégzését a felügyelőbizottság élén?"

A válasz után a rendőrség nyomoz, 2010 februárja óta.

Szaniszló, Szaniszló … lapulni, kussolni, nem kurva táblákat számolni …

Megosztás