Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

A nemzet tolla

Ezzel a Pali bá’-val nem lehet betelni … nem tudom, ér még rajta gúnyolódni? Vagy már nem? Pedig olyan "szorgalmas" a drága …

Az nem volt elég, hogy időközönként részt vesz a kormányüléseken, most már azt találta ki, hogy a Parlamentben írja alá a megszavazott törvényt, rögtön a megszavazása után.

Végül is megmondta, hogy a törvényhozás motorja kíván lenni …

Schmitt legutoljára a magánnyugdíj-pénzek "kölcsönvételét" lehetővé tevő jogszabály aláírására ment be a Parlamentbe, alig egy órával azután, hogy a kormánypárti többség elfogadta a törvényt.

A hírek szerint a Parlamentben egy kis zavar is támadt, hogy hova zsuppolják be a tekintetes elnök urat, végül a házelnök, Kövér Laci irodájába "helyezték el", és a törvény megszavazása után 1 órával már alá is írta a törvényt.

Ez igen, bravó Pali! 60 perc, ez abszolút rekord. Igaz is, minek megvárni, amíg a futár felviszi a Sándor-palotába? Minek kihasználni a törvényben előírt határidőt, mikor úgysem rágod át a törvényt, nem vitatod meg, nem konzultálsz róla senkivel? Nem kell a színjáték, csak bátran, őszintén.

Mondjuk így a Sándor-palota sem kellene, csak találnak neked a Parlamentben egy lyukat, ahova beköltözhetsz, így minden törvényt szélsebesen alá tudsz írni, szerintem ez a 60 perc is lejjebb szorítható!

Sőt, Pali bá, az lenne a legfrankóbb, hogy miután aláírtad a törvényt, személyesen vinnéd el a nyomdába, tördelnéd be a Magyar Közlönybe, nyomtatnád ki, és lóhalálába vinnéd el urad és parancsolódhoz, Orbán miniszterelnök úrhoz! Biztos megsimogatná a fejedet, és talán kapnál egy gömbrágót is, hogy ilyen ügyes vagy ….

Megosztás