Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

A jogállamért!

Az Index fotóját máris jelölném az Év sajtófotója címre:


Gyurcsány Ferenccel és a háttérben figyelő Nagy Imrével a jogállamért!

A Charta újra akcióban lépett, mert most már tényleg itt a diktatúra, nem lopakodik, ott ül a miniszterelnöki székben!

A Fidesznek azonban sikerült tovább erősödnie az önkormányzati választások után, most 68%-on állnak, az MSZP 14%-on, a Jobbik 10%-on, az LMP pedig 5%-on.

Gyurcsány Ferenc mezei képviselő biztos nagyon örül, hogy sikerült összeszednie pár ezer embert Budapesten, ahol, tegyük hozzá, az országos átlagnál kétszer erősebb az MSZP.

Csak egy a probléma, Ferenc! Ha Orbán Viktor személyesen fogja kitalicskázni a 2400 milliárdot a magánnyugdíjpénztárakból miután lelakatolta az AB ajtaját és eladta az épületet egy ciprusi offshore cégnek, még akkor is inkább ő, mintsem te.

Ki veszi be az elmúlt 8 év után, hogy pont Te, a milliárdos, bukott és nem teljesen normális miniszterelnök aggódik a jogállam, meg az Alkotmány miatt? Hogy pont te vádolod Orbánt hazugsággal (!), csalással (!) és lopással (!).  Pont te? Aki minden törvényen, erkölcsön, morálon átgázolt azért a kurva hatalomért?

Gyurcsány azért megpróbálkozott tegnap mindezt előadni, ám egy roppant hiteltelen előadás kerekedett ki belőle. Fletó varázsa mára már megkopott, viszont ugyanolyan demagóg, manipulatív politikus, mint 2004-2009 között volt. Viszont még így is több spiritusz és élet van benne, mint az egész MSZP elnökségben együttvéve. Akik persze mind gyáva alakok, mert Gyurcsány Ferenc mezei képviselő személye egy olyan teher, amivel se előre, se hátra nem tudnak lépni.
Ha tökös baloldaliak lennének, akkor két választásuk lenne. Vagy kibasszák Ferencet az összes lakájával együtt a Pártból, mindent rákennek és megpróbálnak tiszta lappal indítani. Vagy megteszik Gyurcsányt pártelnöknek, felvállalnak mindent, és beismerik, hogy Ő az MSZP legtehetségesebb és legsikeresebb politikusa.

Persze mindehhez gyávák, így 2 év és 3 orbitális bukta után Gyurcsány elkezdheti sütni a pecsenyéjét … a tudosítás utolsó másodpercekben látható karvalyvigyorból ez pontosan lejön.



Megosztás