Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Csak sikerült nevet találni az Orbán-kormánynak

Csak sikerült ezeknek a szerencsétleneknek elnevezniük az Orbán-kormányt (van bőr!), és újra előszedték az überkínos szuperhősös sajtótájékoztató kellékeit. És Török Zsoltit még a rendőrök is igazoltatták!!! Diktatúra!!!

 

Az MSZP az Orbán-kabinet becenevének a Nemzeti Átverés Kormánya elnevezést választotta abból a több mint négyszáz javaslatból, amely a Facebook közösségi portálon meghirdetett felhívásukra érkezett. 

Szanyi Tibor, valamint Kormos Kata és Török Zsolt szóvivők a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium épülete előtt tartottak névadó ünnepséget, amelyhez háttérül öt papírmasé figura szolgált. Orbán Viktort Jokerként, Semjén Zsolt Supermanként, Hoffmann Rózsát Lara Croftként, Navracsics Tibort Robin Hoodként, Kövér Lászlót pedig Hulkként ábrázolták az életnagyságú papírfigurák. 

Ez a Szanyi-Török-Kormos hármas még mindig nem éri el egy jó formában lévő Nyakó szintjét, kicsit csalódott is vagyok … Nyakó Pista, gyere vissza !!! 

Kata csak annyit tudott mondani, hogy az Orbán-kormány a hatalma megszilárdításán dolgozott, ezen kívül pedig leginkább kriminalizálta az előző két kormányzati ciklust. 

Micsoda aljasok ezek, hogy csak úgy kriminalizálnak nem is egy, hanem két ciklust!

Megosztás