Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

A híresen toleráns és befogadó párt a magyar-arab barátságot ünnepeli

Kiváló időzítés, remek plakátok (a kedvencem az esztergomi bazilika és a piramisok montázsa), csodálatos programok, Hegedűs Lóránt, a HAMASZ elnöke (micsoda poén, ha-ha-ha, az atv már le is csapott rá).

Vajon mi lesz még? 3 emeletes torta, tetején a World Trade Center marcipánból? A tornyok leomlásakor este pezsgőzés?

Ugyanolyan szánalmas, mintha az SZDSZ magyar-zsidó barátság napját tartana, arra hogy menne köpködés a Jobbik részéről … bezzeg a magyar-arab barátság az egy csodálatos kapcsolat.

Vona Gabi, emlékszel, mikor azt mondtad vagányul Bethlen Janinak a tévében, hogyha ennyire izgatja Izrael, akkor költözzön oda? Nos, ez rátok is igaz, ha ilyen nagy a barátság és a szerelem, akkor oda lehet költözni, mondjuk Gázába, biztos örülnének az izmos, életerős és kiképzett magyar fiataloknak, betyárseregestől-gárdástól.

És nem utolsósorban megnéznem a teljes Jobbik-vezérkar fejét, hogyha a tomboló magyar-arab barátság kapcsán az arab "barátaink" bejelentenék, hogy 1 millió arab kívánna betelepedni Magyarországra, hiszen itt úúúúúgy szeretik őket, nincs háború, béke és nyugalom van.

Omg, még Novák Előd (!) is beleborzongott … akkor ez tuti ütős rendezvény lesz:

"Novák Előd, a párt alelnöke az elmondta, hogy mint az országgyűlés interparlamentáris uniójának tagja első hallásra ízléstelennek érezte a program időzítését, és ennek a véleményének a pártban hangot is adott. Véleménye akkor változott meg, a szervezők meggyőzték, a barátságnappal nem provokálni akarnak. Novák szerint ők is tisztában vannak azzal, hogy mit jelent szeptember 11., de belátta, hogy a rendezvénnyel némileg ellensúlyozni lehet az arabokat emiatt sújtó negatív vélekedéseket."



 

Megosztás